Trainee program od Preciosa Group

24. 4. 2015 | Aktuality

Preciosa Group je společnost působící v oblasti produkce broušeného křišťálu, výroby rokajlu a perlí, světelných projektů, výroby hotové luxusní bižuterie i unikátních skleněných zátek. V současné době vypisuje Trainee program 2015. Jde o roční adaptační a rozvojový program pro absolventy bakalářského a magisterského stupně studia vysokých škol z takových technických oborů, jako je mechatronika, konstrukce, strojírenství, strojírenská technologie, průmyslové inženýrství, materiálové inženýrství, fyzika, optika apod.

Trainee program bude probíhat v Liberci, příp. v Jablonci a okolí, a to formou hlavního pracovního poměru se smluvní měsíční mzdou a zaměstnaneckými benefity.

Pro přihlášení do programu stačí zaslat váš životopis spolu s krátkým motivačním dopisem nejpozději do 10. května 2015 na adresu jana.stastna@preciosa.com. Následné výběrové řízení proběhne v červnu 2015. Více informací o programu najdete na stránkách www.preciosa.com.

Zdroj: preciosa.jobs.cz

Další články k tématu

Ženy jsou na technických oborech stále v menšině

Mezi studenty technických oborů je pouze 28 procent žen. Ještě o deset procent méně jich studuje informační a komunikační studia (ICT). Počty studentek na těchto oborech sice v posledních letech rostly, stále ale zůstávají doménou mužů. Vyplývá to z dat Českého statistického úřadu. Od roku 2001 narostl počet studentek studujících ICT z pěti procent na 18 procent. Mírný […]

číst více

Vysokoškolský učitel je taky jenom člověk

Cest k učitelské profesi je několik. Buď si vyberete některý z oborů na pedagogické fakultě anebo se rozhodnete udělat si doktorát. V druhém případě si totiž budete muset na univerzitě také něco odučit. Ze studenta se tak poměrně rychle stanete pedagogem, což rozhodně není snadné. Takže jaký je pohled z druhé strany přednáškové haly? Jak se žije vysokoškolským […]

číst více