Studium na střední škole v zahraničí

27. 4. 2007 | Aktuality

Studujete střední školu a máte pocit, že zvládnete mnohem víc? Chcete vyzkoušet jiný školní systém a poznat kulturu jiné země, nové přátele? Pak máte jedinečnou možnost přihlásit se do programu Studium na střední škole v USA. Student Agency, která tyto studijní pobyty na středních školách v zahraničí organizuje, nabízí poslední volná místa.

Pokud je vám mezi 15 a 18,5 lety, minimálně tři roky studujete angličtinu, máte dobré studijní výsledky a především velmi stojíte o nové zkušenosti, pak neváhejte a do 5. května 2007 podejte přihlášku k ročnímu studiu na střední škole v USA.

Program garantuje ubytování v hostitelské rodině, studium na státní střední škole, školení v New Yorku a kvalitní zdravotní pojištění v ceně programu. S poslední položkou souvisí zajímavá nabídka možnosti financování programu formou výhodného úvěru.

Pro další informace a kontaktní adresy a telefonní čísla navštivte stránky Student agency.

Z dalších agentur, které se specializují na zprostředkování zahraničních studijních pobytů, je možné kontaktovat přední světovou organizaci mezinárodních studentských výměn AFS, dále společnost YFU (Mládež pro porozumnění, Youth For Understanding) nebo Rottary Club. V tuto chvíli jsou však již termíny pro podání přihlášek těmto společnostem víceméně minulostí. Ovšem už od podzimu bude možné registrovat se do programů na následující školní rok.

www.studentagency.cz www.afs.cz www.yfu.cz