Studenti odkládají podání přihlášek na poslední chvíli

15. 8. 2004 | Aktuality

Jenom devět přihlášek obdržela na začátku srpna soukromá Vysoká škola logistiky v Přerově, která hodlá 1. října zahájit výuku. Přijímací zkoušky přitom plánuje…

Jenom devět přihlášek obdržela na začátku srpna soukromá Vysoká škola logistiky v Přerově, která hodlá 1. října zahájit výuku. Přijímací zkoušky přitom plánuje uskutečnit 8. a 9. září. Jak řekl pro denník MF Dnes generální ředitel školy Josef Kulíšek, z nízkého počtu přihlášek, které doposud do školy dorazili, není možné dělat závěry a je třeba vyčkat do konce srpna, kdy situace rozhodne. Zastává názor, že absolventi podle něj ještě stále čekají na rozhodnutí v odvolacích řízeních, případně prázdninují.

Škola, na které bude možné studovat tři bakalářské obory – dopravní logistiku, logistiku služeb a informační management – bude sídlit v budově v Palackého ulici. Objekt ale předtím musí projít rekonstrukcí, na kterou magistrát města přispěje osmi miliony korun a která by podle slov gnerálního ředitele školy Kulíška měla být ukončena na začátku letního semestru. Do té doby bude výuka probíhat v provizorních prostorách na Horním náměstí. Roční školné přijde každého z plánovaných 30 poslucháčů prvního ročníku na přibližně pětatřicet tisíc korun.

Podle MF Dnes