Studenti ČVUT si zvolí svého missáka

3. 10. 2008 | Aktuality

Studentská unie Českého vysokého učení technického v Praze pořádá 8. října 2008 od 20.00 hodin společenský večer, jehož vrcholem bude volba Missáka Strahov 2008. Akce se bude konat na centrálním hřišti na kolejích Strahov na Praze 6.

„Cílem večera bude pobavit všechny jeho návštěvníky a prezentovat projekty a aktivity Studentské unie,“ uvedla Pavla Slezáková z klubu Silicon Hill. V tuto chvíli se do soutěže přihlásilo dvanáct studentů ČVUT.

Všichni soutěžící o titul „Missák Strahov“ budou absolvovat tři disciplíny. Jednou z nich bude prezentace fungujících projektů Studentské unie. Tuto disciplínu zaštítil klub Silicon Hill. V další disciplíně studenti prokáží, jací z nich budou otcové, a to na recitaci básně svým budoucím potomkům. Následovat bude promenáda v kostýmech a rozhovor s porotou. „Ve volbě půjde v každém případě o intelekt, až poté o vzhled,“ doplnila Pavla Slezáková.

V odborné porotě zasednou zástupci studentů, akademické obce i zaměstnanců ČVUT. Pro širokou veřejnost bude připravena anketa „Missák sympatie“, do níž se budou moci zapojit všichni přítomní přímo na místě v době konání volby a mohou hlasovat pro svého favorita soutěže.

Volba Missáka je součástí akce Strahov Open Air, která se bude konat 8. října 2008 na kolejích Strahov. Více informací najdete zde .

Zdroj: www.cvut.cz