Stipendium od E.ON

15. 2. 2007 | Aktuality

Energetická společnost E.ON připravila stipendijní program pro vysokoškolské studenty technických oborů. Konkrétně se jedná o obory korespondující s oblastí působnosti společnosti E.ON – elektrotechnika, elektroenerge­tika atd.

Studentům, kteří úspěšně projdou výběrem, bude společností E.ON nabídnuta stipendijní smlouva, na jejímž základě se student zavazuje během studia v každém roce účastnit 4 týdenní pracovní stáže v E.ON a po ukončení studia v E.ON ještě minimálně 2 roky pracovat (jedná se o juniorské či trainee pozice). Stipendium činí 2.000,– Kč měsíčně.

Možnost přihlásit se o přiznání stipendia mají studenti příslušných oborů, kteří studují ve 3. a vyšších ročnících denního magisterského studia. Předpokládány jsou výborné studijní výsledky, zájem o uvedenou oblast podnikání společnosti, rovněž jsou požadovány dobré znalosti cizího jazyka.

Součástí žádosti je životopis a motivační dopis – obojí v českém a anglickém nebo německém jazyce. Dále je nutné dodat potvrzení o studijním průměru a hodnocení vysokoškolského pedagoga. Veškeré formuláře a podrobné informace jsou k nalezení na stránkách společnosti E.ON Česká republika (viz odkaz níže).

Posledním termínem odevzdání žádostí je: pro studenty 3. ročníků 30. březen 2007, pro studenty 4. ročníků pak 31. březen 2007.

www.eon.cz