Stále je možné se hlásit na některé obory do Zlína

7. 8. 2012 | Aktuality

I v těchto dnech se lze ještě hlásit ke studiu některých studijních programů a oborů na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

Fakulta aplikované informatiky přijímá přihlášky do bakalářského studijního programu Inženýrská informatika, do studijních oborů Informační a řídicí technologie, Bezpečnostní technologie, systémy a management a Informační technologie v administrativě.

Přihlášky je třeba podat do 22. 8. 2012, přijímací zkouška se bude konat 28. 8. 2012. Na stejnou fakultu se lze přihlásit i do oboru Bezpečnostní technologie, systémy a management v kombinované formě. Toto studium bude probíhat v Praze, kde má fakulta konzultační středisko.

Fakulta humanitních studií dosud neuzavřela přijímací řízení do studijního programu Specializace v pedagogice, obor Učitelství odborných předmětů pro střední školy (kombinovaná forma studia). Podmínkou je dřívější dosažení titulu Mgr. nebo Ing., přihlášky budou přijímány do 31. 8. 2012. Fakulta dále nabízí Rozšiřující studium anglického jazyka a literatury pro SŠ a 2. stupeň ZŠ (v rámci celoživotního vzdělávání). Přihlášky je třeba zaslat do 13. 8. 2012.

Nejpozději 10. 8. 2012 je třeba podat e-přihlášku do doktorských studijních programů Fakulty technologické.

Více informací najdete na www.fai.utb.cz a na www.fhs.utb.cz.