Soutěž AMPER - Idea 2011

5. 2. 2011 | Aktuality

Společnost TERINVEST spol. s r. o. vyhlásila při příležitosti 19. ročníku mezinárodního veletrhu elektrotechniky a elektroniky AMPER 2011 soutěž o nejlepší podnikatelský nápad roku.

Jejím cílem je především propojit autory zajímavého podnikatelského plánu a jejich možné investory. Organizátoři soutěže tím chtějí reagovat na fakt, že v České republice tato vzájemná komunikace silně zaostává za průměrem v jiných zemích EU, a to i přesto, že chuť do podnikání Čechům určitě nechybí.

Pokud patříte i vy mezi ty, kdo v hlavě nosí zajímavý a realizovatelný podnikatelský nápad, ale nemáte možnost, zkušenosti nebo finance se prosadit, pak je soutěž určena právě vám. Přihlášku do ní můžete zasílat až do 28. února 2011, a to na adresu prochazkova@terinvest.com Hraje se nejen o velmi hodnotné ceny, ale zároveň tak dostanete příležitost zasednout ke stolu s významnými českými investory a diskutovat s nimi o svém podnikatelském plá­nu.

Účastníkem soutěže se může stát skupina, jednotlivec, fyzická či právnická osoba, a to s nápadem z oblasti těchto oborů: elektrotechnika, elektronika, energetika, automatizace, robotika, automobilová elektronika, měření regulace, zabezpečovací technika, osvětlení, radiokomunikace, telekomunikace, IT, internet či audiovideo. Podnikatelským nápadem se přitom rozumí podnikatelský plán v různé fázi rozpracování. Přihlášené nápady se zaměřují na vznik nového podnikání nebo na výrobu určitého produktu a následný obchod. Žádný z přihlášených projektů nesmí být součástí již fungujícího podnikání či zaběhlé výroby. Projekt může být ve fázi prototypu.

Výsledky soutěže budou vyhlášeny v první den konání veletrhu Amper 2011, který proběhne od 29. 3. do 1. 4. 2011 na brněnském Výstavišti.

Podrobné podmínky a další informace o soutěži najdete na stránkách www.amper.cz.

Zdroj: www.amper.cz

https://www.amper.cz/

Další články k tématu

Soutěž pro milovníky vesmíru: pojmenujte planetu!

Soutěž pro milovníky vesmíru: pojmenujte planetu!

Studenti, učitelé, amatérští astronomové nebo prostě jen nadšenci do vesmíru zbystřete! Až do 11. prosince máte možnost vybrat jméno dvacítce nově objevených exoplanet, tedy těch, které se nacházejí mimo Sluneční soustavu. Soutěž NameExoWorlds tentokrát hledá nejlepších jména pro planety ze soustav, které od července sleduje vesmírný teleskop Jamese Webba. „Vybrané systémy se nacházejí v různých oblastech …