Novou Miss Academia je Eva Čerešňáková

6. 4. 2006 | Aktuality

Promenáda v plavkách, módní přehlídka nebo volná disciplína. Toto všechno musela na jedničku zvládnout dívka, která se letos chtěla stát Miss Academia. Porotu svou vizáží a inteligencí oslnila nejvíce studentka Vysoké školy ekonomické v Praze Eva Čerešňáková.

Promenáda v plavkách, módní přehlídka nebo volná disciplína. Toto všechno musela zvládnout na jedničku dívka, která se letos chtěla stát Miss Academia. Porotu svou vizáží a inteligencí oslnila nejvíce studentka Vysoké školy ekonomické v Praze Eva Čerešňáková.

Celkovou vítězkou soutěže se stala Eva Čerešňáková, pomyslnou druhou příčku obsadila Jana Baťková z pardubické univerzity a na třetím místě skončila studentka Palackého univerzity v Olomouci Barbora Mošová.

Fanoušci studentek zvolili na internetu Miss Online Sylvu Burianovou z České zemědělské univerzity. „Burianová obdržela více než pět a půl tisíce z více než patnácti tisíc zaslaných hlasů,“ uvedl mluvčí akce Martin Kubis. Novináři vybrali jako nejkrásnější studentku Barboru Mošovou. „Přítomnou porotu zaujala především volnou disciplínou, ve které se svým tanečním partnerem zatančila v rytmu latinsko-americké ča-či,“ vysvětlil Kubis.

Soutěžící studentky byly hodnoceny na základě čtyř disciplín – módní přehlídky jeansového oblečení, volné disciplíny, přehlídky šatů a promenády v plavkách. „Ve volné disciplíně předvedly dívky nejen své herecké vlohy například ve scénkách na téma hasička a hloupá blondýnka, ale také taneční umění standardních a latinsko-amerických tanců,“ řekl Kubis.

Vítězka soutěže získala zájezd do Chorvatska, vyhlídkový let balonem, zpáteční jízdenku Brno – Londýn a další ceny od sponzorů. Miss Academia On-line obdržela dárkový šek na sportovní zboží a Miss Academia Press věcné sponzorské dary.

Více najdete na www.missacademia.cz.