Natočte originální podnikatelské video a vyhrajte

12. 3. 2010 | Aktuality

Více než polovina Evropanů nikdy nepřemýšlela o založení vlastní firmy. Protože Evropská komise považuje podnikání za klíčové v oblasti růstu a zaměstnanosti, rozhodla se spustit kampaň, jejíž součástí je i soutěž Evropské podnikatelské video roku 2010 (European Entrepreneurship Video Award 2010). Cílem soutěže je reflexe podnikání a podnikatelské kariéry.

Soutěž je vyhlášena ve třech kategoriích: Podnikání – jiný způsob života, Podnikání – výzvy a odměny, Podnikání – cesta do budoucnosti. Videa musí být Evropské komisi doručena nejpozději do 9. dubna tohoto roku. Délka snímků by se měla pohybovat mezi 1 až 2 minutami a každý soutěžící může zaslat pouze jeden snímek. O vítězi rozhodne především přiléhavost k tématu, originalita nápadu a kvalita jeho zpracování.

Vítěz každé kategorie obdrží 3 333 €, druhá místa jsou honorována 2 222 € a třetí v pořadí budou oceněni 1 111 €. Dalších pět speciálních cen, které činí 555 €, obdrží účastníci ve věku 25 let a mladší, kteří nebyli oceněni hlavními cenami. Výherci budou pozváni na ceremoniál konaný 25. května 2010 v Bruselu.

Zdroj a další podrobnosti: web Evropské komise