Konference o ekologii na vysokých školách

14. 11. 2008 | Aktuality

Organizace ACSA (Akademické centrum studentských aktivit) pořádá letos již osmý ročník celostátní studentské konference s podtitulem „Současná úloha a postavení studentů na vysokých školách 2008.“ Téma letošní roku je velmi aktuální a zároveň závažné. Celá konference se bude nést v duchu hesla: „Ekologická stopa českých vysokých škol – dinosaurus nebo kolibřík?“.

Akci bude možné navštívit ve dnech 27. – 28. 11., tradičně v prostorách Centra VUT v Brně. Konference se bude konat pod záštitou rektora VUT v Brně prof. Ing. Karla Raise, CSc., MBA.

V průběhu konference se objeví příspěvky na taková témata, jako jsou „Současná situace v enviromentální oblasti“, „Enviromentální management na VŠ“, „Šetrné nakládání s papírem“ nebo „Odpadové hospodářství na VŠ“. Zúčastnit se také můžete Výstavy studentských organizací.

Na konferenci jsou zváni studenti, členové pedagogických sborů, zástupci vedení vysokých škol i reprezentanti veřejných institucí z akademické sféry. Svou účast předběžně přislíbil i ministr školství Ondřej Liška.

Přihlášku na akci a další informace naleznete zde..