Druhé kolo přijímacích zkoušek na Univerzitu Palackého v Olomouci

26. 7. 2005 | Aktuality

Univerzita Palackého přijme další uchazeče o studium. Na Přírodovědecké a Cyrilometodějské teologické fakultě jsou ještě volná studijní místa, proto jejich děkani vyhlásili druhé kolo přijímaček.

Na jaké studium se můžete do Olomouce hlásit? Přírodověda nabízí studium matematiky, deskriptivní geometrie, chemie, aplikované chemie, fyziky, biofyziky, geologie a ochrany životního prostředí, optiky nebo výpočetní techniky. Přihlášky lze podávat až do 15. srpna, přijímací řízení pak začne 5. září.

Na teologické fakultě, kam se přihlášky podávají do 2. srpna, je zatím nedostatek studentů na oborech Charitativní a sociální práce a Sociální a humanitární práce, jejichž vyuku zajišťuje univerzita spolu s Vyšší odbornou školou CARITAS. Přijímací zkoušky se budou konat na konci srpna. Přihlášku je nutné podat jak na teologickou fakultu, tak na VOŠ CARITAS.

Více informací, např. o studijních programech a kombinacích oborů, náležitostech přihlášky, poplatcích a dalších požadavcích přijímacího řízení na Přírodovědeckou fakultu najdete na www.upol.cz/…sdeleni-prf/. V případě zájmu o studium na Cyrilometodějské teologické fakultě se podívejte na http://www.upol.cz/…maci-rizeni/.

Zdroj: www.upol.cz