Druhé kolo přijímaček na ekonomické obory v Ostravě

13. 7. 2016 | Aktuality

Ekonomická fakulta VŠB-TU Ostrava vypisuje 2. kolo přijímacího řízení pro akademický rok 2016/2017 do bakalářských studijních programů (oborů) a do navazujících magisterských studijních oborů.

Na Ekonomickou fakultu VŠB-TU Ostrava se podávají pouze přihlášky vyplněné přes formulář elektronické přihlášky. Elektronická přihláška pro 2. kolo přijímacího řízení bude spuštěna pro bakalářské studium do 12. 8. 2016 a pro navazující magisterské studium – od 1. 6. 2016 do 12. 8. 2016.

Pravidla přijímacího řízení pro akademický rok 2016/2017 jsou zveřejněna na webových stránkách fakulty (zde). Nabízené obory budou realizovány v závislosti na počtu přihlášených uchazečů. Na Ekonomickou fakultu VŠB-TUO lze podat pouze jednu přihlášku, a to podle místa realizace výuky (Ostrava, Valašské Meziříčí, Šumperk).

Bližší informace zde.

Další články k tématu

Ještě není pozdě na přihlášku aneb které VŠ ještě berou

Mysleli jste si, že už to nestihnete? Omyl! Ten správný čas na podání přihlášky uzrál právě teď. Řada vysokých škol po celém Česku totiž stále přijímá přihlášky zájemců o studium. Výběr už sice není tak široký jako v březnu, přesto je v nabídce spousta oborů, které stojí za pozornost. Takže zbývá zodpovědět otázku: Kam to […]

číst více

Vysoké školy na Moravě otevírají nové obory. Reagují na poptávku trhu

Dostavba jaderné elektrárny, změna klimatu i potřeba revitalizovat krajinu. Na to všechno reagují vysoké školy na Moravě a otevírají nové obory, aby pomohly zaplnit mezery na pracovním trhu. Absolventi tak budou mít uplatnění zaručené. V Česku se chystá výstavba nových jaderných bloků. I proto bude větší poptávka po odbornících na jadernou energetiku. Vysoké učení technické se […]

číst více