Druhé kolo přijímaček na ICV MENDELU

24. 6. 2016 | Aktuality

Institut celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně vypisuje 2. kolo přijímacího řízení pro bakalářské i navazující magisterské studijní obory v kombinované formě. Přihlášky lze podávat do 31. 7. 2016.

Druhé kolo přijímacího řízení vypisujeme pro KOMBINOVANÉ FORMY studijních oborů:

Učitelství odborných předmětů (bakalářské studium) Absolventi získají plnohodnotné pedagogické vzdělání a mohou pracovat jako učitelé odborných předmětů střední školy v oboru zemědělského, potravinářského, ekologického, mechanizačního, ekonomického, lesnického, dřevařského, zahradnického a veterinárního zaměření.

Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku (bakalářské studium) Absolventi získávají legislativně nezbytnou kvalifikaci k tomu, aby mohli působit jako učitelé praktického vyučování a výcviku střední školy v oboru zemědělského, potravinářského, ekologického, mechanizačního, ekonomického, lesnického, dřevařského, zahradnického a veterinárního zaměření.

Technické znalectví a pojišťovnictví (bakalářské studium) Absolventi se uplatní v technických a analytických činnostech, např. jako odhadci či experti finančních ústavů, pojišťoven, leasingových a makléřských společností, nebo mohou působit jako znalci v oblasti státní správy a samosprávy.

Technické znalectví a expertní inženýrství (navazující magisterské studium) Absolventi se uplatní jako techničtí a analytičtí pracovníci a auditoři v bankách a pojišťovnách či jako samostatní likvidátoři pojistných událostí. Další uplatnění je možné v oblasti středního a vysokého školství při výuce předmětů technických a ekonomických disciplín.

Více informací najdete na stránkách univerzity.