Zdarma na univerzitě ve Velké Británii

28. 3. 2007 | Aktuality

Agentura Alfa Agency pořádá před Velikonočními svátky v Praze, Brně a Bratislavě přednášky o možnostech studia na univerzitě ve Velké Británii.

Součástí přednášek je i možnost zapsat se přímo na konkrétní univerzitu, a to Canterbury Christ Church University a University of Wolverhampton. Podrobné informace o těchto školách naleznete i na stránkách Alfa Agency, viz odkaz níže.

Zajímavostí je, že britské univerzity zpravidla nepožadují po studentech složení přijímací zkoušky. Situace se sice může lišit školu od školy, většinou však jsou uchazeči přijímáni dle svého prospěchu na střední škole. Součástí přihlášky je doklad o maturitní zkoušce a jazyková zkouška IELTS.

Univerzity na Britských ostrovech si dle údajů Alfa Agency za rok studia účtují maximálně 3 000 GBP. Jak se však na přednáškách zájemci dozví, tuto částku lze po dobu studia vyřešit formou přijatelné půjčky.

Přednášky proběhnou vždy v kancelářích Alfa Agency v příslušných městech, a to v Brně (Náměstí Svobody 12) 2. 4. od 17:00 a v Bratislavě 3. 4. (Náměstí SNP 13) rovněž od 17:00. Poslední přednáška je naplánována do Prahy (Za Poříčskou branou 4) na středu 4. 4. v 17:00.

www.alfa-agency.cz.