Výzva pro mladé podnikatele: Green Light mini

13. 5. 2014 | Aktuality

GREEN LIGHT mini – tak zní název programu, který si klade za cíl podpořit začínající podnikatele. Zapojit se do něj může každý bez rozdílu věku a právní subjektivity (OSVČ, právnická osoba) či zaměření podnikatelského záměru, a to skupiny i jednotlivci. Svou účastí v programu nejenže obdrží cennou zpětnou vazbu na svůj projekt, ale vyzkoušejí si i jeho nezávaznou prezentaci a získají bezplatné poradenství k tomu, aby se pouhý nápad proměnil ve skutečný podnikatelský záměr. Má sloužit jako jakési předkolo „ostrého“ Green Light, které se uskuteční na podzim.

Program je spojen se soutěží, jejíž výherci mohou získat výlet na letní start-upovou akci v Berlíně pro dvě osoby. Přihlásit lze jakýkoli novátorský podnikatelský záměr či nápad, který dosud nebyl realizován, případně v době podání přihlášky ještě neuplynul jeden rok od jeho uvedení do praxe. Účast v programu je pro všechny bezplatná. Nejzazší termín pro podání přihlášek je 23. května 2014. Soutěžící pak budou moci na konci května odprezentovat svůj projekt, a pokud budou vybráni do užšího kola, mohou se v červnu zúčastnit jednodenního workshopu, který jim může pomoci zvýšit šance na podzimním Green Light 2014/15.

Akce se koná v Podnikatelském inkubátoru – Centru podpory inovací na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě Ostrava. Více informací naleznete na této stránce.

Zdroj: cpi.vsb.cz
Foto: cpi.vsb.cz