Univerzitní inkubátory organizují Veletrh podpory podnikání

14. 11. 2015 | Tiskové zprávy

Podnikatelský inkubátor České zemědělské univerzity Point One se ve spolupráci s inkubátory ČVUT a VŠE již podruhé zapojí do největší celosvětové události pro podnikatele, startupy a všechny zájemce o rozjetí vlastního byznysu – Týdne podnikání 2015 (Global Entrepreneurship Week). 19. listopadu 2015 v Kongresovém centru Praha organizuje, v rámci Summitu Týdne podnikání: From Survivors to Winners, druhý ročník Veletrhu podpory podnikání.

Akce je určena pro studenty, podnikatele, investory, mentory, kouče a lidi, kteří mají pozitivní vztah k podnikání. Vstup je zdarma. Potřebuješ inspiraci, radu, investora nebo si jen promluvit s odborníkem? Největší koncentraci podpory a dobrých rad najdeš právě na Veletrhu podpory podnikání a dalších akcích Summitu Týdne podnikání.

Týden podnikání se letos koná v České republice již potřetí. Proběhne od 16. do 22. listopadu a jeho cílem je motivovat k založení a rozvoji byznysu. Jedná se o součást celosvětové akce Global Entrepreneurship Week, kterou v minulosti podpořily osobnosti jako Barack Obama, Hillary Clinton, Rochard Branson či Snoop Dogg. V roce 2014 se do Týdne podnikání zapojilo 8 000 000 účastníků ve 150 zemích světa.

Posláním projektu je globální rozvoj podnikání. Hlavní událost proběhne v Praze v Kongresovém centru 19. listopadu 2015, kdy se uskuteční Summit Týdne podnikání: From Survivors to Winners, největší akce pro podnikatele i startupisty v České republice. Během Summitu proběhne řada workshopů s nejinspirativ­nějšími lidmi českého byznysu. Své zkušenosti a rady budou sdílet přední domácí i zahraniční řečníci, například spoluzakladatel úspěšného českého startupu STRV působícího v USA Lubo Smid, zakladatel Slevomatu a Damejidlo.cz Tomáš Čupr, tvůrce kamapně na „Fofolu“ Michael Pastier ze Zaraguzy a mnozí další.

Paralelně s workshopy budou na výstavní ploše Kongresového centra (foyer 2. patro) probíhat Veletrh podpory podnikání, Art meets Business a Business Fair.

Kontakt pro novináře:
Mgr. Josef Beránek
tiskový mluvčí ČZU
+420 774 557 699
tiskove@czu.cz
www.czu.cz