Staňte se vysokoškolákem na zkoušku

4. 9. 2012 | Tiskové zprávy

Bankovní institut vysoká škola (BIVŠ) připravil pro studenty třetích a čtvrtých ročníků středních škol unikátní projekt s názvem Teen Age University (TAU).

Bankovní institut vysoká škola (BIVŠ) připravil pro studenty třetích a čtvrtých ročníků středních škol unikátní projekt s názvem Teen Age University (TAU). V něm si mohou zdarma po dobu jednoho semestru vyzkoušet, jaké to je být vysokoškolákem. Program startuje 1. října, přihlášky mohou zájemci podávat online až do 25. září.

Účastníci TAU zábavnou formou zjistí, jak probíhá studium na vysoké škole. Studenti se seznámí s univerzitním prostředím a zažijí slavnostní imatrikulaci, tedy přijetí do programu. Zároveň načerpají znalosti z atraktivních oborů právo, bankovnictví a informační technologie. Přednášky zajistí kvalifikovaní odborníci BIVŠ i specialisté z praxe. Studium bude probíhat vždy jeden den v měsíci v prostorách BIVŠ v Praze, a to o víkendech. Po ukončení TAU účastníci obdrží Certifikát o absolvování Teen Age University, který je opravňuje k přednostnímu přijetí na BIVŠ a k získání slevy 1 000 Kč na první semestr bakalářského studia.

FOTO: Shutterstock

Další informace získáte u kontaktní osoby:
Michaela Žáková
PR Manager
Médea Public Relations
Tel.: 241 004 500
GSM: 724 133 608
Email: mzak@medea.cz

Další články k tématu