Dvě pražské vysoké školy si opět zvolí své miss

20. 11. 2012 | Aktuality

Listopad se na dvou pražských vysokých školách ponese nejen v duchu studia, ale i krásy. Univerzita Karlova (UK) a Vysoká škola ekonomická (VŠE) si totiž zvolí ty nejkrásnější ze svých studentek. Zatímco na UK se bude volit až 29. listopadu, VŠE bude znát jméno vítězky už o týden dříve.

Finálové klání mezi uchazečkami o titul Miss VŠE se uskuteční 22. listopadu ve vysočanském klubu SaSaZu, kde také proběhne rozhodující hlasování o vítězce – a to přímo na místě samotnými diváky. Dívky budou muset podstoupit několik disciplín, mezi nimiž samozřejmě nebude chybět ani obligátní přehlídka v plavkách či v koktejlových šatech. Kromě volby miss se ale všichni příchozí budou moci těšit na doprovodné soutěže či vystoupení Vertigo pole fitness. Významnou část akce bude tvořit také rozličná hudební produkce s vrcholem po půlnoci – koncertem slovenského rappera, který si říká Ego. Akce začíná v 21:00 hod., vstupné pro studenty činí 100,– Kč (150,– Kč na místě) a 200,– Kč (250,– Kč na místě) pro ostatní. Podrobný program stejně jako medailonky a fotografie všech deseti finalistek a další informace naleznete na www.missvse.cz.

Na UK se bude volit z osmi finalistek, z nichž všechny mají šanci uspět v některé ze čtyř hlavních kategorií (Miss UK Internet by Expresradio, Miss Sympatie UK, Miss UK a Múza UK by Česká pozice). Finálový večer se uskuteční v klubu Roxy. Mezi hudební hosty večera bude patřit kapela Toxique a řada DJs. Chybět však nebude ani doprovodný zábavní program. Vstupné na akci činí pro studenty 100,– Kč (140,– Kč po 21:00 hod.) a 200,– Kč pro ostatní. Více informací o akci i finalistkách soutěže najdete na www.missuk.cz.

Zdroj: www.missvse.cz, www.missuk.cz
Zdroj loga: www.missuk.cz

Další články k tématu