Dodatečné přijímačky - Pedagogická fakulta v Ostravě

16. 6. 2007 | Aktuality

Pedagogická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě vyhlašuje dodatečné přijímací řízení do následujících nově akreditovaných o­borů:

Výchova ke zdraví – matematika se zaměřením na vzdělávání Výchova ke zdraví – český jazyk se zaměřením na vzdělávání Výchova ke zdraví – technická výchova se zaměřením na vzdělávání Výchova ke zdraví – hudební výchova se zaměřením na vzdělávání Výchova ke zdraví – křesťanská výchova se zaměřením na vzdělávání

Jedná se o tříletá dvouoborová bakalářská studia v prezenční formě. Absolventi mohou pokračovat v navazujícím magisterském studijním oboru Učitelství pro 2. stupeň ZŠ a získat tak kvalifikaci učitele pro 2. stupeň základní školy.

Společně s přihláškou ke studiu uchazeč zašle povinné (všem oborům společné je odborné logopedické doporučení; kopie středoškolských výročních vysvědčení a ověřená kopie maturitního vysvědčení, další náležitosti se mohou lišit) a nepovinné (většinou doložení aktivit týkajících se oboru, praxe) součásti přihlášky.

Termín jejího podání a zaplacení je 31. 7. 2007. Přijímací řízení proběhne formou výběrového řízení – pouze na základě materiálů doložených k přihlášce.

Podrobné informace lze nalézt na stránkách fakulty.