Nový hlavní partner VŠE

26. 6. 2022 | Inspirace
Kaufland_vse_1Obchodní řetězec Kaufland Česká republika uzavřela partnerskou smlouvu s Vysokou školou ekonomickou v Praze a díky tomu se stala novým Hlavním partnerem VŠE. Společnost Kaufland ČR má zájem o podporu studentských aktivit a akcí pořádaných na VŠE, ale také o spolupráci s Fakultou mezinárodních vztahů VŠE, kde se bude aktivně podílet na výuce předmětů zaměřených na retail a business.

 

Kaufland_vse_2
V souvislosti s navázáním nového partnerství proběhlo v pondělí 6. 6. 2022 slavnostní setkání se zástupci společnosti Kaufland Česká republika při příležitosti umístění loga společnosti na tabuli partnerů VŠE. Setkání se za univerzitu zúčastnil vedoucí Partnerského centra VŠE Dennis Billík a také ředitel RPC VŠE Martin Rey. Za společnost Kaufland ČR se zúčastnily za HR oddělení Recruitingu a HR Marketingu Michaela Čechová a Jana Volšanská a také tisková mluvčí společnosti Renata Maierl (Absolventka VŠE).

 

K nově uzavřenému partnerství se společností Kaufland Česká republika se vyjádřil vedoucí Partnerského centra Dennis Billík: „Jsem rád, že se nám díky nově nastavené dynamice v oblasti firemního partnerství podařilo uzavřít nového Hlavního partnera pro VŠE, který patří mezi největší obchodní řetězce v České republice. Těším se na spolupráci se společností Kaufland Česká republika a věřím, že naši studenti ocení účast odborníků z praxe ve výuce, ale také plánované eventy organizované ve spolupráci s naší novou partnerskou společností.“