Začněte psát nový příběh a získejte peníze na rozjezd svého byznysu

30. 5. 2023 | PR články

NEWTON University Angel Fund
Máte nápad. Vymysleli jste skvělý brand. V hlavě máte celý byznys plán. Ale potřebujete peníze. Co teď. Ještě než půjdete do banky, zastavte se. Máte totiž i jiné možnosti, než si vzít úvěr s vysokým úrokem, který je náročný na správu. Poohlédněte se po investičním fondu. Ideálně po takovém, který se soustředí na začínající projekty. A takovým fondem je NEWTON University Angel Fund, který vyhlašuje 16. 6. 2023  Decision Day.

To je akce, na které můžete prezentovat své byznys plány a pokud se zalíbíte investiční porotě, můžete získat počáteční investici.  Přihlásit se můžete kdokoliv, kdo máte chuť začít podnikat. Deadline přihlášek je v pátek 9. června 2023.

Andělský investor dá křídla vašemu byznysu

NEWTON University Angel Fund poskytuje investice až do výše 300 tisíc, a to do projektů v raných fázích, klidně i před založením firmy. Tyto peníze můžete utratit za cokoliv v rámci projektu. A jestli máte strach, že nemáme v šuplíku plán na nového technologického giganta, nebojte. NUAF investuje i do byznysu čistě lokálního charakteru v širokém spektru. Přihlásit se můžete s jakýmkoliv projektem kromě hazardu, zbraní a erotického průmyslu.

Zazařte na Decision Day a možná změníte svou budoucnost

Co musíte udělat proto, aby vám investoři věnovali pozornost? Stačí se přihlásit na Decision Day. To je den, kdy spolu s dalšími předstoupíte před investiční porotu, která si vyslechne váš podnikatelský záměr. Pokud se jim zalíbíte, začnete jednat o finanční injekci a můžete rozjet svůj vysněný byznys.

Celý Decision Day probíhá v přátelském duchu. Nečekejte žádné žraloky a hustou atmosféru, ale přátelské lidi, kteří vás chtějí podpořit. V minulosti NUAF investoval třeba do designových nabíječek Basefound nebo do aplikace Believer, která sdružuje věřící a je platformou, kam mohou věřící posílat dary farnosti a komunikovat mezi sebou a se svým knězem.

Kromě peněz získáte i mentoring a kontakty

Peníze do začátku jsou alfa a omega, ale stejně tak dobrá rada, za kterou se obyčejně draze platí. Součástí vstupu do NEWTON Family je mentoring od zkušených odborníků z byznysu, opora pro byznys, která jej zaštítí na právní úrovni, a stanete se součástí networkingové sítě prestižní byznysové školy. Nasbírané kontakty a zkušenosti, které vám pomohou váš byznys úspěšně rozvinout.

Proměňte svoje sny ve skutečnost a přihlaste se ještě dnes. Možná právě začínáte psát svůj nový příběh.

Další články k tématu

Newton University získala členství v prestižní Business Graduates Association

NEWTON University s potěšením oznamuje, že se stala členem v Business Graduates Association (BGA), mezinárodní organizaci se sídlem v Londýně, která zajišťuje členství, akreditace a kvalitu pro prestižní světové byznysové školy. NEWTON University sídlící Praze, Brně a Bratislavě, se pyšní řadou ocenění. Jedním z nich je například fakulta roku, kterou sami studenti udělili NEWTONU již […]

číst více

Sedm důvodů, proč studovat vysokou školu

Studovat či nestudovat? Tuto otázku si klade nejeden absolvent střední školy. Na jednu stranu je lákavé vyrazit “do světa”, začít vydělávat, osamostatnit se a rozjet kariéru, ale… je tu spousta důvodů, proč to neudělat a jít na vysokou. Pokud vás žádný nenapadá, možná vás inspiruje následujících 7 bodů. A určitě by se daly vymyslet i […]

číst více

Vidíte se jako budoucí podnikatel? Pak studujte na Newton University

NEWTON University připravuje své studenty na skutečný svět businessu. Ať už se vidí jako úspěšní manažeři nebo mají vizi vlastního podniku. Jako jediná škola se zaměřuje na podporu a rozvoj budoucích podnikatelů, kteří mají touhu převést své nápady do úspěšných podnikatelských projektů. Tato vysoká škola nabízí širokou škálu zdrojů, programů a podpůrných služeb, které studentům […]

číst více