Začněte psát nový příběh a získejte peníze na rozjezd svého byznysu

30. 5. 2023 | PR články

NEWTON University Angel Fund
Máte nápad. Vymysleli jste skvělý brand. V hlavě máte celý byznys plán. Ale potřebujete peníze. Co teď. Ještě než půjdete do banky, zastavte se. Máte totiž i jiné možnosti, než si vzít úvěr s vysokým úrokem, který je náročný na správu. Poohlédněte se po investičním fondu. Ideálně po takovém, který se soustředí na začínající projekty. A takovým fondem je NEWTON University Angel Fund, který vyhlašuje 16. 6. 2023  Decision Day.

To je akce, na které můžete prezentovat své byznys plány a pokud se zalíbíte investiční porotě, můžete získat počáteční investici.  Přihlásit se můžete kdokoliv, kdo máte chuť začít podnikat. Deadline přihlášek je v pátek 9. června 2023.

Andělský investor dá křídla vašemu byznysu

NEWTON University Angel Fund poskytuje investice až do výše 300 tisíc, a to do projektů v raných fázích, klidně i před založením firmy. Tyto peníze můžete utratit za cokoliv v rámci projektu. A jestli máte strach, že nemáme v šuplíku plán na nového technologického giganta, nebojte. NUAF investuje i do byznysu čistě lokálního charakteru v širokém spektru. Přihlásit se můžete s jakýmkoliv projektem kromě hazardu, zbraní a erotického průmyslu.

Zazařte na Decision Day a možná změníte svou budoucnost

Co musíte udělat proto, aby vám investoři věnovali pozornost? Stačí se přihlásit na Decision Day. To je den, kdy spolu s dalšími předstoupíte před investiční porotu, která si vyslechne váš podnikatelský záměr. Pokud se jim zalíbíte, začnete jednat o finanční injekci a můžete rozjet svůj vysněný byznys.

Celý Decision Day probíhá v přátelském duchu. Nečekejte žádné žraloky a hustou atmosféru, ale přátelské lidi, kteří vás chtějí podpořit. V minulosti NUAF investoval třeba do designových nabíječek Basefound nebo do aplikace Believer, která sdružuje věřící a je platformou, kam mohou věřící posílat dary farnosti a komunikovat mezi sebou a se svým knězem.

Kromě peněz získáte i mentoring a kontakty

Peníze do začátku jsou alfa a omega, ale stejně tak dobrá rada, za kterou se obyčejně draze platí. Součástí vstupu do NEWTON Family je mentoring od zkušených odborníků z byznysu, opora pro byznys, která jej zaštítí na právní úrovni, a stanete se součástí networkingové sítě prestižní byznysové školy. Nasbírané kontakty a zkušenosti, které vám pomohou váš byznys úspěšně rozvinout.

Proměňte svoje sny ve skutečnost a přihlaste se ještě dnes. Možná právě začínáte psát svůj nový příběh.

Další články k tématu

Podnikání po ukončení studia: Výhody a nevýhody

Podnikání po ukončení studia: Výhody a nevýhody

Podle zahraniční studie by si více než 60 procent studentů po absolvování studia přálo začít podnikat. Založit byznys bez předchozích zkušeností je však risk a mladí lidé mohou na vysoce konkurenčním trhu narazit. Ani tyto výzvy nezabrání některým nadšencům začít a v budoucnu třeba i uspět s vlastním podnikem. Počet startupů založených čerstvými absolventy roste den od …

Newton University získala členství v prestižní Business Graduates Association

Newton University získala členství v prestižní Business Graduates Association

NEWTON University s potěšením oznamuje, že se stala členem v Business Graduates Association (BGA), mezinárodní organizaci se sídlem v Londýně, která zajišťuje členství, akreditace a kvalitu pro prestižní světové byznysové školy. NEWTON University sídlící Praze, Brně a Bratislavě, se pyšní řadou ocenění. Jedním z nich je například fakulta roku, kterou sami studenti udělili NEWTONU již …

Česko má největší podíl pracujících vysokoškoláků

Česko má největší podíl pracujících vysokoškoláků

Až 92 procent českých vysokoškoláků zároveň studuje i pracuje. Vyplývá to z analýzy projektu Eurostudent, který zpovídal vysokoškoláky ve 25 evropských zemích. Většina z nich bere práci jako nutnost, bez ní by si náklady studia nemohli dovolit. Řada českých vysokoškoláků proto pracuje na pozici, která nijak nesouvisí s jejich studijním oborem. Z průzkumu dál vyplývá, že čeští vysokoškoláci pracují …