VUT má nový moderní web

16. 1. 2018

Začátkem ledna odstartovalo podávání přihlášek na většinu fakult Vysokého učení technického. Brněnská technika proto připravila nový web, který uchazečům výrazně zjednoduší orientaci. Moderní struktura usnadní přístup i zástupcům firem, kteří mají zájem o spolupráci. Na základě hloubkové analýzy všech cílových skupin upravilo VUT své celouniverzitní stránky, které jsou nově i responzivní, takže se přizpůsobí prohlížení z mobilů či tabletů.

Zájemce o některý ze studijních oborů VUT se tak nyní dostane k podání přihlášky na pouhá dvě kliknutí. Zvýšil se také podíl videí, která atraktivní formou představují prostředí univerzity.

„Nyní končí první etapa rozsáhlého projektu modernizace webů VUT, která trvala rok a půl. Pevně doufám, že nový web svým moderním pojetím osloví co největší množství uchazečů o studium, firmy i veřejnost. Vše se podařilo jen díky mimořádnému nasazení pracovníků Centra výpočetních a informačních služeb VUT a také kolegů z Oddělení marketingu a vnějších vztahů. Můj dík patří také konzultantovi Janu Řezáčovi,“ uvedla hlavní koordinátorka projektu Renata Herrmannová.

V letošním roce se k celouniverzitnímu webu postupně připojí i jednotlivé fakulty VUT, aby se tak podařilo definitivně sjednotit vizuální komunikaci brněnské techniky.

 

VUT_web_novy

Zdroj: Tisková zpráva VUT

Další články k tématu