VUT má nový moderní web

16. 1. 2018 | Inspirace

Začátkem ledna odstartovalo podávání přihlášek na většinu fakult Vysokého učení technického. Brněnská technika proto připravila nový web, který uchazečům výrazně zjednoduší orientaci. Moderní struktura usnadní přístup i zástupcům firem, kteří mají zájem o spolupráci. Na základě hloubkové analýzy všech cílových skupin upravilo VUT své celouniverzitní stránky, které jsou nově i responzivní, takže se přizpůsobí prohlížení z mobilů či tabletů.

Zájemce o některý ze studijních oborů VUT se tak nyní dostane k podání přihlášky na pouhá dvě kliknutí. Zvýšil se také podíl videí, která atraktivní formou představují prostředí univerzity.

„Nyní končí první etapa rozsáhlého projektu modernizace webů VUT, která trvala rok a půl. Pevně doufám, že nový web svým moderním pojetím osloví co největší množství uchazečů o studium, firmy i veřejnost. Vše se podařilo jen díky mimořádnému nasazení pracovníků Centra výpočetních a informačních služeb VUT a také kolegů z Oddělení marketingu a vnějších vztahů. Můj dík patří také konzultantovi Janu Řezáčovi,“ uvedla hlavní koordinátorka projektu Renata Herrmannová.

V letošním roce se k celouniverzitnímu webu postupně připojí i jednotlivé fakulty VUT, aby se tak podařilo definitivně sjednotit vizuální komunikaci brněnské techniky.

 

VUT_web_novy

Zdroj: Tisková zpráva VUT

Další články k tématu