Tvořte s námi novou budoucnost financí a ekonomie. Studujte Sting!

15. 5. 2024

Možná jste někde zaslechli, že finance a účetnictví jsou jen nudné čísla. My si to nemyslíme. Na Stingu ukazujeme, že jsou to obory plné možností a vzrušení. Připojte se k nám a objevte, jak sexy může být svět financí!

Na Vysoké škole Sting v Brně najdete prostředí, kde se prolíná teorie a praxe s nejnovějšími trendy v oboru. Jsme místem, kde můžete své ambice proměnit v realitu. Vyberte si z našich top specializací, které vás připraví na skvělou kariéru v účetních oborech, daních nebo třeba ve finančním řízení a controllingu.

Přednášky přímo od profesionálů

Sting3Naše škola pravidelně zve zkušené profesionály z praxe, kteří přednášejí o reálných situacích a aplikacích v oboru, což vám umožní lépe pochopit učivo a připravit se na budoucí kariéru.

Mezinárodní zkušenosti

Programy Erasmus+ otevírají dveře do světa. Semestr nebo celý rok studia v zahraničí? Žádný problém. A pokud chcete získat i praxi ze zahraničí, pomůžeme vám získat stáž v zahraniční firmě. Rozšiřte si své obzory, zlepšete jazykové dovednosti a naplňte své CVíčko už při studiu na vysoké škole.

Na Stingu se nudit nebudete

Sting_zivotNaša univerzita je místem, kde se setkáváte s lidmi, kteří mají podobné zájmy a ambice. Na Stingu to žije. Akce, večírky, sportovní aktivity, nebo workshopy s finančními leadery – je jen na vás, čemu dáte přednost. Jedno je jisté, váš studentský život rozhodnodně nebude nudný.

Chcete abychom vám za studium platili?

U nás je to možné! Stačí splnit dvě podmínky. Získejte studijní stipendium u jedné z našich partnerských společností. Klaďte důraz na své studijní výsledky. A máte vyhráno.

Kariéra ve financích začíná teď

Navštivte naše dny otevřených dveří a zažijte atmosféru naší školy na vlastní kůži. Staňte se součástí komunity, která Vám otevře dveře do světa profesionálních možností. Nejbližší se konají ve čtvrtek 20.6.2024 od 16:45 na adrese Rašínova 103/2. Těšíme se na vás.

Další články k tématu

Proč jít na Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity?

Láká vás ekonomická sféra? Veřejná správa? Studujte na ECON MUNI! Na našich studentech nám záleží. Chceme, abyste se u nás cítili dobře a dostali kvalitní a praktické vzdělání. Jsme moderní fakulta plná chytrých a inspirativních lidí, která udává trendy ve vědě i výuce. Vždy držíme vysoký standard a svým zaměřením jsme přínosem pro společnost. Jsme unikátní tím, že […]

číst více

Čeká vás maturita v září? Sen o vysoké si můžete splnit i tak

Maturita v září vám dveře k vysoké škole nezavře. Víme, že občas má štěstěna day off a věci nevyjdou podle našich představ. Proto je na Stingu přijímací řízení otevřeno až do 30. září. Přijímačky u nás mají charakter přijímacího pohovoru – zajímá nás vaše motivace a předpoklady ke studiu a můžete k nim i před […]

číst více