Newton University získala členství v prestižní Business Graduates Association

20. 11. 2023 | PR články

Newton UniversityNEWTON University s potěšením oznamuje, že se stala členem v Business Graduates Association (BGA), mezinárodní organizaci se sídlem v Londýně, která zajišťuje členství, akreditace a kvalitu pro prestižní světové byznysové školy. NEWTON University sídlící Praze, Brně a Bratislavě, se pyšní řadou ocenění. Jedním z nich je například fakulta roku, kterou sami studenti udělili NEWTONU již po šesté.

Členství v BGA signalizuje neochvějný závazek NEWTONU poskytovat špičkovou světovou úroveň podnikatelského vzdělávání. Vytvářením vazeb s dalšími předními obchodními školami připravuje studenty v oblastech inovací, absolventské praxe, zaměstnatelnosti a společenské odpovědnosti.

Výhody toto členství přinese nejen studentům, ale i vyučujícím. Studenti získají přístup k

exkluzivní členské platformě zaměřené na služby v oblasti rozvoje mezinárodní kariéry, zatímco fakulta bude mít větší rozsah příležitostí ke spolupráci v oblasti výzkumu.

Doktorka Anna Plechatá Krausová, prorektorka NEWTON University pro mezinárodní vztahy, vysvětluje: “Dveře, které nám členství v BGA otevírá, jsou rozmanité, ale toto je pouze začátek naší cesty k plné akreditaci. V souladu s hodnotami BGA, zaměřenými na společenský dopad, garantujeme špičkové vzdělání pro naše studenty. Chceme tak potvrdit vysoký standard vzdělávání na NEWTONU jak potenciálním studentům tak i zaměstnavatelům.”

Naše škola se aktivně podílí na mnoha projektech zaměřených na udržitelný rozvoj. Jedním z nich je “aLIFEca”, iniciativa posuzující životní cyklus (LCA) v automobilovém průmyslu. Dalším je projekt “ChemSkills zaměřený na transformaci chemického průmyslu prostřednictvím řešení ekologických a digitálních iniciativ, oběhového hospodářství a udržitelnosti.”

S hrdostí také představuje nové partnerství s Dorset College Dublin. Cílem této spolupráce je podpořit přeshraniční akademicku výměnu a využití nejlepších vzdělávacích postupů obou institucí.

Plechatá Krausová dodala: “Pro NEWTON je to transformační fáze. Posílením a rozšiřování našich mezinárodních partnerství zvyšujeme naši schopnost vybavit naše studenty nástroji, poznatky a globálními vazbami, které potřebují k tomu, aby se jim dařilo ve stále se měnícím světě.“

Další články k tématu

Začněte psát nový příběh a získejte peníze na rozjezd svého byznysu

Začněte psát nový příběh a získejte peníze na rozjezd svého byznysu

Máte nápad. Vymysleli jste skvělý brand. V hlavě máte celý byznys plán. Ale potřebujete peníze. Co teď. Ještě než půjdete do banky, zastavte se. Máte totiž i jiné možnosti, než si vzít úvěr s vysokým úrokem, který je náročný na správu. Poohlédněte se po investičním fondu. Ideálně po takovém, který se soustředí na začínající projekty. …

Student si chtěl vydělat na prázdniny. Nakonec rozjel start-up

Student si chtěl vydělat na prázdniny. Nakonec rozjel start-up

Brian Spinner, student na Univerzitě v americkém Marylandu, si chtěl původně vydělat na výlet během jarních prázdnin. V březnu se tak společně s dalším studentem domluvili, že budou prodávat své nenošené oblečení před knihovnou univerzity. U jednorázového výdělku ale nezůstalo. Spinnera totiž napadlo, že vedle retro kousků může začít prodávat i oblečení vlastního designu. Založil tak start-up Old …