Druhé kolo přijímaček na ICV MENDELU

3. 7. 2019 | PR články

ICV_prijimacky1Nestihli jste 1. kolo přijímacích zkoušek na VŠ? Jestli by Vás zajímalo studium v oblasti učitelství nebo technického znalectví, využijte svoji šanci ve druhém kole přijímacího řízení a pošlete svoji přihlášku ke studiu na Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně. Čas máte do 31. 7. 2019.

Pro humanitně orientované studenty nabízíme studium bakalářských oborů:

Po absolvování studia získáte potřebnou kvalifikaci k tomu, abyste mohli působit jako učitelé praktického vyučování a odborného výcviku střední školy v oboru zemědělského, potravinářského, ekologického, mechanizačního, ekonomického, lesnického, dřevařského, zahradnického a veterinárního zaměření.

ICV_prijimacky3

  • Učitelství odborných předmětů

Jako absolvent budete mít plnohodnotné pedagogické vzdělání a můžete pracovat jako učitelé odborných předmětů střední školy v oboru zemědělského, potravinářského, ekologického, mechanizačního, ekonomického, lesnického, dřevařského, zahradnického a veterinárního zaměření.

Pro studenty, kterým jsou blízké ekonomické a technické předměty, nabízíme studium oborů:

  • Technické znalectví a pojišťovnictví

Po úspěšném ukončení tohoto bakalářského studia se uplatníte např. jako odhadci či experti finančních ústavů, pojišťoven, leasingových a makléřských společností, nebo jako znalci v oblasti státní správy.

ICV_prijimacky2

  • Technické znalectví a expertní inženýrství

Je navazujícím magisterským studiem a pokračováním předchozího bakalářského oboru. Absolventi mohou pracovat jako techničtí a analytičtí pracovníci a auditoři v bankách a pojišťovnách nebo jako samostatní likvidátoři pojistných událostí.

Institut celoživotního vzdělávání je od roku 2006 samostatným vysokoškolským ústavem Mendelovy univerzity v Brně. Zájemcům nabízíme kvalitní vzdělávání v příjemném a moderním prostředí pod vedením zkušených pedagogů. Současní studenti u nás oceňují přátelské prostředí na univerzitě se 100letou tradicí, odbornou praxi během studia ve školách a firmách a možnost studijních pobytů a stáží v zahraničí.


Další články k tématu

Zažij celouniverzitní den otevřených dveří MENDELU

Zažij celouniverzitní den otevřených dveří MENDELU

Přijď ZAŽÍT MENDELU na společný den otevřených dveří všech fakult Mendelovy univerzity. Celý kampus pro tebe otevřeme v pátek 3. února, od 9 hodin v Brně a od 10 hodin v Lednici. Můžeš si vše projít od A do Z a zeptat se na všechno, co tě zajímá. Čekat na tebe bude nejen spousta zábavy, ale hlavně informace …

Příprava na přijímačky může stát tisíce. Diskriminace, míní odborníci

Příprava na přijímačky může stát tisíce. Diskriminace, míní odborníci

Jednotné přijímací zkoušky Scio používá řada fakult na vysokých školách v Česku. Aby u nich zájemce o studium uspěl, někdy mu k tomu jeden termín nestačí. Za každý další pokus ale musí platit. Podle odborníků tento systém znevýhodňuje uchazeče z nízkopříjmových rodin. Například Veroniku Vávrovou, která se v loni hlásila na Právnickou fakultu Univerzity Karlovy, vyšly testy přibližně na …