Druhé kolo přijímaček na ICV MENDELU

3. 7. 2019 | PR články

ICV_prijimacky1Nestihli jste 1. kolo přijímacích zkoušek na VŠ? Jestli by Vás zajímalo studium v oblasti učitelství nebo technického znalectví, využijte svoji šanci ve druhém kole přijímacího řízení a pošlete svoji přihlášku ke studiu na Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity v Brně. Čas máte do 31. 7. 2019.

Pro humanitně orientované studenty nabízíme studium bakalářských oborů:

Po absolvování studia získáte potřebnou kvalifikaci k tomu, abyste mohli působit jako učitelé praktického vyučování a odborného výcviku střední školy v oboru zemědělského, potravinářského, ekologického, mechanizačního, ekonomického, lesnického, dřevařského, zahradnického a veterinárního zaměření.

ICV_prijimacky3

  • Učitelství odborných předmětů

Jako absolvent budete mít plnohodnotné pedagogické vzdělání a můžete pracovat jako učitelé odborných předmětů střední školy v oboru zemědělského, potravinářského, ekologického, mechanizačního, ekonomického, lesnického, dřevařského, zahradnického a veterinárního zaměření.

Pro studenty, kterým jsou blízké ekonomické a technické předměty, nabízíme studium oborů:

  • Technické znalectví a pojišťovnictví

Po úspěšném ukončení tohoto bakalářského studia se uplatníte např. jako odhadci či experti finančních ústavů, pojišťoven, leasingových a makléřských společností, nebo jako znalci v oblasti státní správy.

ICV_prijimacky2

  • Technické znalectví a expertní inženýrství

Je navazujícím magisterským studiem a pokračováním předchozího bakalářského oboru. Absolventi mohou pracovat jako techničtí a analytičtí pracovníci a auditoři v bankách a pojišťovnách nebo jako samostatní likvidátoři pojistných událostí.

Institut celoživotního vzdělávání je od roku 2006 samostatným vysokoškolským ústavem Mendelovy univerzity v Brně. Zájemcům nabízíme kvalitní vzdělávání v příjemném a moderním prostředí pod vedením zkušených pedagogů. Současní studenti u nás oceňují přátelské prostředí na univerzitě se 100letou tradicí, odbornou praxi během studia ve školách a firmách a možnost studijních pobytů a stáží v zahraničí.


Další články k tématu

Stále máte čas! Které školy ještě berou přihlášky?

Březnem to neskončilo. I v dubnu se můžete stále hlásit na některé veřejné vysoké školy. U vybraných fakult a oborů pak přihlášky můžete posílat ještě i v květnu a červnu. Mendelova univerzita v Brně – Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií přijímá přihlášky do 30. dubna, Provozně ekonomická fakulta na některé obory až do 13. června Policejní […]

číst více

Studujte a přitom objevujte svět

Chcete studovat a zároveň objevovat svět, zažít dobrodružství a věnovat se smysluplné práci? Zajímá vás příroda, exotické země a rozmanité kultury? Láká vás mezinárodní prostředí nebo chcete studovat v angličtině? Pokud ano, tak objevte možnosti studia na Fakultě tropického zemědělství České zemědělské univerzity v Praze (ČZU). Fakulta tropického zemědělství nabízí jedinečnou příležitost pro studující, kteří […]

číst více

Ještě není pozdě na přihlášku aneb které VŠ ještě berou

Mysleli jste si, že už to nestihnete? Omyl! Ten správný čas na podání přihlášky uzrál právě teď. Řada vysokých škol po celém Česku totiž stále přijímá přihlášky zájemců o studium. Výběr už sice není tak široký jako v březnu, přesto je v nabídce spousta oborů, které stojí za pozornost. Takže zbývá zodpovědět otázku: Kam to […]

číst více