Bádejte a objevujte …

11. 5. 2020 | PR články

PR_FZP_UJEP_2020_03… na místě, kde toho můžete hodně ovlivnit! Na nejstarší fakultě životního prostředí v ČR. Na Fakultě životního prostředí Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

Chystáte se na vysokou školu v akademickém roce 2020/2021? FŽP UJEP vás přivítá s novou energií a dvěma inovovanými, čerstvě akreditovanými bakalářskými studijními programy.

Oba programy – Ochrana životního prostředí a Aplikovaná geoinformatika – jsme sestavili tak, aby jejich studium dávalo smysl v dnešní době. Co to znamená? To znamená s ohledem na to, že životní prostředí je potřeba studovat, utvářet a chránit propojením více různých oborů.

Až u nás dostudujete, budete mít v malíčku nejen špičkové technologie, ale také nejnovější vědecké poznatky z oblastí společenských věd či managementu.

Věříme totiž, že jedině ten, kdo vidí svět v souvislostech, je schopný ovlivňovat své okolí dlouhodobě a pozitivně.

Více o bakalářském studijním programu Ochrana životního prostředí zde.

Více o bakalářském studijním programu Aplikovaná geoinformatika zde.

PR_FZP_UJEP_2020_02

U nás v Ústí nad Labem najdete široké uplatnění. Již během studia vás zapojíme do zajímavých projektů s reálným dopadem na vaše bezprostřední okolí, podpoříme vaše nápady a budeme se vás neúnavně snažit přesvědčit o tom, že zůstat v ústeckém regionu má smysl i po studiu.

Tenhle kraj má totiž obrovský potenciál a zároveň fascinující historii, na kterou může navázat. Staňte se pojítkem mezi slavnou minulostí a perspektivní budoucností Ústeckého kraje.

Pojďte studovat #nasever!

Přečtěte si příběhy absolventů a akademiků FŽP UJEP.

Podívejte se na film o tom, jak moc budete během studia pro Ústí znamenat.

Mrkněte, jak vaši budoucí kolegové zkrášlují kampus UJEP.

Přečtěte si o osobnostech FŽP UJEP, od kterých se budete učit.

Přečtěte si o odborníky z FŽP UJEP nově založeném Institutu pro výzkum Arktidy a Subarktidy.

Podívejte se, kde s námi, snad už v příštím roce, budete „bydlet“.