Unicorn University se jako první VŠ připravuje na online

17. 6. 2020 | PR články

VŠ Unicorn University nabízí vzdělávání zaměřené na IT, datovou analýzu a business. Škola, která 13 let nesla název Unicorn College, tak mj. reaguje na rozšíření možností studia o magisterské programy (2019/2020). Jedná o první školu v ČR, připravující se na online výuku v plně distanční formě studia.

UUN

Za těch 13 let se toho stalo hodně a z mladého ambiciózního subjektu se stala dospělá, sebevědomá vysoká škola, která vzdělává nejen své studenty v rámci bakalářských i magisterských studijních programů, ale také širší veřejnost prostřednictvím přednášek, konferencí a mnoha úrovní online kurzů.

Bezpečně také víme, že to, co učíme, funguje. Vždyť informace a dovednosti, které získávají naši studenti jsou v mnoha směrech identické s tím, co učíme v rámci Unicorn Top Gun Academy – dlouhodobého komplexního vzdělávacího systému pro všechny spolupracovníky mateřské čtyřmiliardové společnosti Unicorn.

Poslední roky jsme také systematicky rozšiřovali možnosti reálných projektů, do kterých se mohou studenti zapojit, stejně jako atraktivních partnerství pro samotné studium i povinnou praxi.

Současné i budoucí potřeby trhu i exponenciální růst dostupných a zpracovávaných dat, pro nás také znamenaly posílení v oblasti datové analýzy. Od minulého akademického roku tak nabízíme ucelenou sadu bakalářských i magisterských (zakončeno titulem Ing.) studijních programů pro vzdělání v oblasti IT, datové analýzy i businessu.

UUN_2

Pro ty, kteří chtějí vyvíjet aplikace, orientovat se v prostředí cloudu, zabývat se Internetem věcí podívejte se na bakalářský studijní program Softwarový vývoj. Naučíte se nejen programovat, ale také rozumět procesu a řízení SW projektů.

Pokud hledáte správný start svého ekonomicko-manažerského vzdělávání neměli byste ze svého výběru vynechat bakalářský studijní program Business Management.

Pro ty, kteří chtějí v rámci jednoho studia získat dva tituly, nabízíme Double Degree program International Management ve spolupráci s partnerskou University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt (FHWS) v Německu.

Pokud již jste bakaláři nebo rádi nahlížíte trochu dál, pak si vyberte z našich magisterských programů.

Pro ty, kteří chtějí do hloubky porozumět architektuře aplikací, pracovat s velkými daty nebo s nástroji umělé inteligence máme program Softwarové inženýrství a big data. Od našich vyučujících získáte nejen teoretickou znalost statistických metod a možností jejich využití, ale také se naučíte s daty a výstupy analýz efektivně pracovat a výsledky vizualizovat a interpretovat.

Pokud se necítíte být zrovna SW specialisty, pak věřte, že ekonomie v souvislostech a schopnost práce s daty je něco, co bude hýbat trhem po mnoho dalších let. Právě pro vás je tu potom studijní program Aplikovaná ekonomie a analýza dat.

UUN_3

Všechny naše studijní programy postupně připravujeme na plně distanční / online formu studia. A Jsme první vysokou školou v České republice, která něco takového chystá.

Více o chystané online výuce nám řekl Ing. Marek Beránek, Ph.D, výkonný ředitel Unicorn University: „Na plně distanční formu studia jsme plně připraveni již nyní. Uzavření vzdělávacích institucí z důvodu pandemie koronaviru nám dalo možnost si to potvrdit i v praxi. V nadcházejícím akademickém roce počítáme s tím, že výuka bude probíhat v prezenční a kombinované formě jako dosud, kdy e-learning a online výuka jsou sice významným, ovšem pouze doplňkovým kanálem. Pokud proces akreditace distančního studia proběhne podle předpokladů, staneme se první vysokou školou v České republice, kterou bude možné vystudovat kompletně online. K tomu by mělo dojít nejpozději od příštího akademického roku, tedy od září 2021.

UUN_4

Pokud vás Unicorn University zaujala, máte vždy několik možností, kdy nás poznat osobně. Sledujte aktuální termíny dnů otevřených dveří na našem webu.

Pokud chcete poslat přihlášku, nejste vázáni žádnými pevnými termíny přijímaček. Ty letos děláme online a termín si budete moct určit dle vlastních možností.

Kompletní informace o možnostech studia i škole samotné jsou k dispozici na webových stránkách Unicorn University: www.unicornuniversity.net

Další články k tématu

Studovat Unicorn University můžete i z Austrálie

Studovat Unicorn University můžete i z Austrálie

Studovat českou vysokou školu z druhého konce světa? Na Unicorn University nic neobvyklého. Díky akreditovaným distančním programům realizovaným plně online můžete studovat skutečně odkudkoli. Být vysokou školou, která je dostupná odkudkoli. Takové je poslání Unicorn University, která umožňuje studium online, a to včetně přijímacího řízení a závěrečných zkoušek. „Tím se otevírá možnost studia třeba maminkám …

Unicorn University je škola, kde máte vyučující na své straně

Unicorn University je škola, kde máte vyučující na své straně

Škola, která se svým přístupem ke studentům vymyká většině vysokých škol. To je soukromá vysoká škola Unicorn University. Pokud se zajímáte o IT, business či datovou analýzu a hledáte vhodnou vysokou školu, zbystřete. Už jste slyšeli o Unicorn University? Tato soukromá vysoká škola byla založena v roce 2007 pod hlavičkou tuzemské softwarové společnosti Unicorn, která …