Studujte na vysoké škole, kam se budete těšit!

31. 5. 2023 | PR články

CEVRO Institut
Studujte na vysoké škole CEVRO Institut a učte se od nejlepších ve svém oboru. Studujte právo, bezpečnost, ekonomii nebo politologii! Přihlásit se můžete do 30.6.2023!

Proč studovat u nás?

Jsme školou rodinného typu a nabízíme širokou nabídku unikátních studijních programů, díky kterým získají naši studenti prestižní vzdělání a následně pak i skvělé uplatnění na trhu práce. V průběhu studia pak studentům poskytujeme individuální přístup a malé studijní skupiny, které zajistí důvěrný vztah mezi studentem a pedagogem. Příjemným bonusem je pro naše studenty místo výuky – historická budova Měšťanské besedy v srdci Prahy a výukové středisko přímo v centru kouzelného Českého Krumlova.

CEVRO Institut

Kdo jsou naši studenti?

Máme 3 typy studentů. Jsou to jednak studenti po střední škole, kteří studují v prezenční formě, a dále pak zaměstnaní studenti studující v kombinované formě. Ti mají již dostatečné znalosti ze své praxe, které si potřebují doplnit nebo utřídit, případně si zvolí studium naprosto odlišného zaměření, a to pouze ze zájmu o daný obor. Poslední skupinou jsou pak studenti z postgraduálních programů, kteří jsou nezřídka již sami experty ve svém oboru. Díky unikátnímu anglickojazyčnému programu oxfordského typu – Philosophy, Politics, Economics, u nás studují studenti z více jak 20 zemí světa (Kanada, USA, Francie, Německo atd.). Věk je u nás pak pouze číslo a studenty díky širokému záběru máme studenty v rozmezí od 19 let výše.

Kdo jsou naši pedagogové?

Jsme jediná vysoká škola, kde se na výuce podílí rovným dílem jak špičkoví odborníci z praxe (např. generál Jiří Šedivý, Magda Vášáryová, Tomáš Pojar, Tomáš Sokol, Cyril Svoboda), tak vysoce kvalifikovaní akademici (např. doc. Ivana Štenglová, prof. Alena Macková, prof. Karel Müller). Navíc máme každoročně řadu výjimečných hostujících profesorů z prestižních zahraničních univerzit.

Přijďte nás navštívit!

Abychom vás seznámili s naší školou a odpověděli na vaše otázky, pořádáme Dny otevřených dveří pravidelně každou první středu v měsíci od 16:00. Přijďte se podívat, projít naše prostory a setkat se s našimi učiteli i studenty. Případně se můžete zastavit kdykoliv v našich úředních hodinách a zeptat se na vše, co vás zajímá.

Více na: www.cevroinstitut.cz

 

 

Další články k tématu

Online den otevřených dveří Unicorn University

Online den otevřených dveří Unicorn University

Unicorn University, prestižní soukromá vysoká škola se sídlem v Praze, pořádá každý měsíc online den otevřených dveří pro zájemce o bakalářské a magisterské studijní obory. Tyto akce poskytují příležitost pro studenty, aby se seznámili s unikátními vzdělávacími programy, který nabízí tato instituce. Na online dni otevřených dveří se účastníci setkají se specialisty ze studijního oddělení, …

Z VŠHE a VŠMVV se stává University College Prague

Z VŠHE a VŠMVV se stává University College Prague

Dvě soukromé vysoké školy s více než 20letou tradicí se sloučily a vytvořily spolu University College Prague (UCP). Toto spojení přináší mnoho pozitiv nejen pro stávající studenty, ale i pro budoucí uchazeče o studium. „Spojení Vysoké školy hotelové a ekonomické (VŠHE) a Vysoké školy mezinárodních a veřejných vztahů (VŠMVV) vnímám jako logické vyústění, protože tyto …

Vyzkoušejte si obory budoucnosti. Dny otevřených dveří VŠCHT již 24. a 25. 11.

Vyzkoušejte si obory budoucnosti. Dny otevřených dveří VŠCHT již 24. a 25. 11.

Chemická kybernetika. Biochemie a mikrobiologie. Omezování klimatických změn. Nebo vodíkové technologie a nanomateriály. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze pořádá 24. a 25. listopadu 2023 dny otevřených dveří, na nichž představí zájemcům široké spektrum studijních programů budoucnosti. Kromě toho čekají na návštěvníky exkurze po špičkově vybavených výzkumných laboratořích, prohlídky jedné z nejstarších mineralogických sbírek u nás či návštěva …