Studuj za peníze Britské vlády v Anglii

28. 5. 2020 | Inspirace

UCB_house2Láká tě studium v zahraničí? Máš maturitu, VOŠ či bakalářský titul a přemýšlíš co dál? Nebo už prostě jen chceš změnu a stávající vysokoškolské studium tě nenaplňuje? Přihlas se na University College Birmingham ve Velké Británii! Právě teď škola přijímá přihlášky na září 2020.

Anglický studijní systém univerzit se řadí mezi světovou špičku především svojí adaptivitou, přístupem ke studentům a kreativitou oborů.  A University College Birmingham není v tomto ohledu výjimkou. Historie školy sahá až do 19. století. Stoletá tradice společně s milým přístupem a profesionálním nasazením vyučujících sem každoročně láká studenty ze 65 zemí světa – včetně Čechů a Slováků.

Studenti si mohou vybírat z oborů jako je Business, Sports management, Tourism, Hospitality, Marketing, Culinary Arts, Aviation & Airport management, Sport Therapy, Media Make-up a další. Vybírat lze z programů na bakalářské i magisterské úrovni.

Dostatek času na budování kariéry

Na University College Birmingham se vyučuje průměrně třikrát týdně. Díky tomu budeš mít jako student dostatek volného času a můžeš už při studiu začít budovat svou kariéru. A těžké to nebude – Velká Británie totiž nabízí spousty zajímavých pracovních příležitostí.

Moderní kampus

UCB univerzita v angliiSpoustu starostí i financí ušetříš pobytem na školních kolejích, které jsou v centru města Birmingham a jen pár minut chůze od univerzity. Kampus univerzity má to nejmodernější vybavení, vlastní kavárny, restaurace, luxusní fitness centra, a dokonce i vlastní wellness a lázně! Kromě učení tak můžeš v kampusu skvěle strávit i svůj volný čas.

Snadné financování studia

S penězi si hlavu lámat nemusíš. Můžeš totiž zažádat britskou vládu o studentskou půjčku. Tu začneš splácet nejdříve rok po dokončení studia a to pouze v případě, že budeš vydělávat dost peněz.

Přihlášky vyplníme za tebe!

Přihlášky na univerzitu jsou zcela zdarma a rádi je vyplníme za tebe. Výhodou je, že se po studentech nepožadují vstupní pohovory, ani testy a stačí mít průměr maturitního či bakalářského vysvědčení do 3.00. Z angličtiny pak musíš mít nejhůř dvojku a jazyk dopilovat až během studia!

Jakmile dostaneš rozhodnutí o přijetí, registruješ se na stránkách britské vlády. K tomu kromě rozhodnutí od školy budeš potřebovat pas a tzv. Pre-Settled status. To je dokument, který tě opravňuje pobývat na území Velké Británie po dobu pěti let. Pokud budeš chtít v zemi zůstat déle, můžeš si následně zažádat o Settled Status, který máš na dobu neurčitou.

A co bude po brexitu?

Po brexitu se pro studenty nic nemění. Studovat mohou v zemi dál a za stejných podmínek! Studenti, kteří nastoupí na univerzitu v září 2020 a v lednu 2021, mají garantovaný nárok na studentskou půjčku po celé svoje studium.

Zní to skvěle, ale lepší to je prožít!  Ozvěte se nám a my už se o Vás postaráme :-) Konzultace jsou ZDARMA!

UCB_anetAneta Řezníková, M.A.
Absolventka a velvyslanec UCB pro ČR & Slovensko
+ 420 724 685 214
info@studyuniversity.net
www.ucb.ac.uk  (britský web)

Budeme se na Vás těšit!

Další články k tématu