Staňte se na den studentem Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze!

24. 2. 2021 | PR články

Rádi byste zažili skutečnou přednášku na Fakultě podnikohospodářské VŠE v Praze a potkali stávající vyučující ještě před podáním přihlášky? Nyní můžete. Jednoduše: online!

Fakulta podnikohospodářská nabízí dva bakalářské studijní programy v českém jazyce: Podnikovou ekonomiku a management a Arts management. Právě pro zájemce o jeden z těchto dvou bakalářských programů je určena akce „Na den studentem FPH“, díky níž májí možnost vybrat si jednu z nabízených přednášek, na tu se prostřednictvím formuláře přihlásit a pak už jen počkat, až do mailu dorazí odkaz na danou přednášku. Přednášky probíhají v prostředí Zoom nebo Teams. Ani v jednom případě není potřeba nic instalovat, přednášku si lze pustit přímo v prohlížeči.

Přihlásit se můžete jednoduše přes tento formulář.

vysokeskoly.cz Stínování výuky

Bakalářský studijní program Podniková ekonomika a management

Patříte mezi studenty s analytickým uvažováním? Máte zájem o podnikatelskou sféru a chtěli byste se podílet na řízení a budování podniků všech velikostí? Pak přesně pro vás je tu program Podniková ekonomika a management. Hlavní předměty, kterými v rámci tohoto studijního programu projdete, jsou ekonomie, finance podniku, management, marketing či základy podnikání.

Pro zájemce o bakalářský studijní program Podniková ekonomika a management jsou připraveny přednášky:

  • Leadership: Motivace – 4. března 12:45 – 14:15
  • Marketing: Marketingové prostředí – 2. března 14:30 – 16:00
  • Strategie: Vnitřní zdroje a schopnosti firmy, jako zdroj konkurenční výhody (organizační kontext) – 22. března 9:15 – 10:45
  • Základy podnikání: Business modely – teoretická východiska a praktické užití – 10. března 16:15 – 17:45

Přihlásit se můžete přes tento formulář.

PEM

Bakalářský studijní program Arts management

Že vám oblast kultury a umění není cizí? Lákaly by vás manažerské pozice v uměleckých tělesech, v galerii, v muzeu či v rámci kulturní produkce? Studium programu Arts management vás připraví na roli v managementu firem, organizací a institucí v sektoru kultury. Vašimi profilovými dovednostmi by měly být schopnosti analytického myšlení v oblasti podnikatelských aktivit, ale i syntetického uvažování v širších souvislostech uplatnění kulturních zdrojů.

Pro zájemce o bakalářský studijní program Arts management jsou připraveny přednášky:

  • Ekonomika kultury a kreativní průmysly: Kreativní třída – 29. března 14:30 – 16:00
  • Management kulturních eventů (v angličtině): Finanční plánování, zdroje, budgeting – 17. března 9:15 – 10:45
  • Mediální komunikace: metody a strategie: Analýza tiskových zpráv – 22. března 12:45 – 14:15
  • Mediální kontexty kultury: Analýza TV zpráv – 18. března 9:15 – 10:45

Přihlásit se můžete přes tento formulář.

Arts

Rádi byste se navíc podívali, jak to ve škole vypadá?

Osobně to nejde, a proto pro vás na FPH připravili virtuální cestu za diplomem, při které objevíte nejen prostory školy, ale díky interaktivním bodům zjistíte také mnoho zajímavostí a důležitých informací o Fakultě podnikohospodářské. Vyrazit na virtuální cestu za diplomem můžete tady.

Cesta za diplomem vysokeskoly.cz

Další články k tématu

Stále máte čas! Které školy ještě berou přihlášky?

Březnem to neskončilo. I v dubnu se můžete stále hlásit na některé veřejné vysoké školy. U vybraných fakult a oborů pak přihlášky můžete posílat ještě i v květnu a červnu. Mendelova univerzita v Brně – Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií přijímá přihlášky do 30. dubna, Provozně ekonomická fakulta na některé obory až do 13. června Policejní […]

číst více

Magistrem za rok. VŠE zkracuje studium na jednom z oborů

Podnikohospodářská fakulta Vysoké školy ekonomické v Praze po zrušení bakalářských prací přichází s další novinkou. Jeden z magisterských programů vyučovaný v angličtině bude nově možné vystudovat už za rok. K získání titulu bude zapotřebí také absolvovat několikaměsíční praxi a obhájit diplomovou práci. Fakulta zkrácení doby studia u programu Master in Sustainability Management odůvodňuje rostoucí poptávkou po absolventech takzvaných ESG oborů. […]

číst více