Staňte se na den studentem Fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze!

24. 2. 2021 | PR články

Rádi byste zažili skutečnou přednášku na Fakultě podnikohospodářské VŠE v Praze a potkali stávající vyučující ještě před podáním přihlášky? Nyní můžete. Jednoduše: online!

Fakulta podnikohospodářská nabízí dva bakalářské studijní programy v českém jazyce: Podnikovou ekonomiku a management a Arts management. Právě pro zájemce o jeden z těchto dvou bakalářských programů je určena akce „Na den studentem FPH“, díky níž májí možnost vybrat si jednu z nabízených přednášek, na tu se prostřednictvím formuláře přihlásit a pak už jen počkat, až do mailu dorazí odkaz na danou přednášku. Přednášky probíhají v prostředí Zoom nebo Teams. Ani v jednom případě není potřeba nic instalovat, přednášku si lze pustit přímo v prohlížeči.

Přihlásit se můžete jednoduše přes tento formulář.

vysokeskoly.cz Stínování výuky

Bakalářský studijní program Podniková ekonomika a management

Patříte mezi studenty s analytickým uvažováním? Máte zájem o podnikatelskou sféru a chtěli byste se podílet na řízení a budování podniků všech velikostí? Pak přesně pro vás je tu program Podniková ekonomika a management. Hlavní předměty, kterými v rámci tohoto studijního programu projdete, jsou ekonomie, finance podniku, management, marketing či základy podnikání.

Pro zájemce o bakalářský studijní program Podniková ekonomika a management jsou připraveny přednášky:

  • Leadership: Motivace – 4. března 12:45 – 14:15
  • Marketing: Marketingové prostředí – 2. března 14:30 – 16:00
  • Strategie: Vnitřní zdroje a schopnosti firmy, jako zdroj konkurenční výhody (organizační kontext) – 22. března 9:15 – 10:45
  • Základy podnikání: Business modely – teoretická východiska a praktické užití – 10. března 16:15 – 17:45

Přihlásit se můžete přes tento formulář.

PEM

Bakalářský studijní program Arts management

Že vám oblast kultury a umění není cizí? Lákaly by vás manažerské pozice v uměleckých tělesech, v galerii, v muzeu či v rámci kulturní produkce? Studium programu Arts management vás připraví na roli v managementu firem, organizací a institucí v sektoru kultury. Vašimi profilovými dovednostmi by měly být schopnosti analytického myšlení v oblasti podnikatelských aktivit, ale i syntetického uvažování v širších souvislostech uplatnění kulturních zdrojů.

Pro zájemce o bakalářský studijní program Arts management jsou připraveny přednášky:

  • Ekonomika kultury a kreativní průmysly: Kreativní třída – 29. března 14:30 – 16:00
  • Management kulturních eventů (v angličtině): Finanční plánování, zdroje, budgeting – 17. března 9:15 – 10:45
  • Mediální komunikace: metody a strategie: Analýza tiskových zpráv – 22. března 12:45 – 14:15
  • Mediální kontexty kultury: Analýza TV zpráv – 18. března 9:15 – 10:45

Přihlásit se můžete přes tento formulář.

Arts

Rádi byste se navíc podívali, jak to ve škole vypadá?

Osobně to nejde, a proto pro vás na FPH připravili virtuální cestu za diplomem, při které objevíte nejen prostory školy, ale díky interaktivním bodům zjistíte také mnoho zajímavostí a důležitých informací o Fakultě podnikohospodářské. Vyrazit na virtuální cestu za diplomem můžete tady.

Cesta za diplomem vysokeskoly.cz

Další články k tématu

Žebříček: Nejlepší ekonomie není na ekonomce

Žebříček: Nejlepší ekonomie není na ekonomce

QS World University Rankings každoročně vydává žebříček těch nejlepších škol po celém světě. Již tradičně také zveřejňuje seznam těch nejlepších škol podle oborů. Podíváme se společně, jak si vedou české univerzity ve srovnání s těmi zahraničními. Tentokrát se zaměříme na obor ekonomie. Na které univerzitě v Česku vyrůstají nejlepší ekonomové? QS World University Rankings podle oboru …