Staň se ekonomem nové generace, studuj na ECON MUNI

1. 2. 2023 | PR články

Studium tě bude bavit - ECON MUNIEkonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity je moderní fakulta plná chytrých a inspirativních lidí, která udává trendy ve vědě i ve výuce. Spojujeme excelentní výzkum a kvalitní vzdělávání. Naši odbornost a vědomosti předáváme dalším generacím. Hrajeme fér a jsme otevřeni změnám a novým podnětům. Na studentech nám záleží a podporujeme je ve všem, co potřebují k profesnímu uplatnění i osobnímu rozvoji.

Co ti studium u nás přinese?

Najdeš vysněnou práci

Studium u nás je pevně spojeno s praxí. Pomůžeme ti dostat se do těch nejlepších firem či organizací v oboru. Připravíme tě na vlastní podnikání. Ať už se v budoucnu rozhodneš pro jakýkoliv směr, bude pro tebe snadné najít uplatnění. Důkazem jsou naši úspěšní absolventi.

Ekonomie je všude kolem nás

Studium ti pomůže chápat svět v souvislostech. Naučíš se kriticky myslet, analyzovat, vyhodnocovat a navrhovat řešení. Dokážeš rozvíjet diskuzi na různá ekonomická témata. Nahlédneš do dalších oborů – třeba díky meziuniverzitní studentské soutěži Muniss. Samozřejmostí je u nás jazyková výbava, díky které můžeš využít širokou nabídku studia v zahraničí. Předměty vystudované na našich partnerských univerzitách nebo v rámci programu Erasmus ti samozřejmě uznáme. Mezinárodní prostředí však zažiješ i na půdě fakulty.

Ekonomie je všude kolem nás - ECON MUNI

Studium tě bude bavit

ECON MUNI je nejlepší ekonomická fakulta v Brně a rovnat se můžeme i s evropskými fakultami. Studium je náročné, ale díky tomu se staneš profesionálem v jakékoliv sféře ekonomie. Na vlastní kůži si vyzkoušíš třeba experiment v ekonomické laboratoři.

Se vším ti pomůžeme

Pokud budeš chtít, můžeš se věnovat různým aktivitám a pracovat na sobě. Určitě se ti zalíbí individuální přístup vyučujících i hezké a moderní prostředí fakulty. Neustále budeš v komunitě chytrých a přátelských lidí. Vytvoříš si síť kontaktů, které v budoucnu rozhodně oceníš.

Ve vědě jsme top

Patříme k výzkumné špičce v Česku. Máme za sebou řadu významných projektů a také spoustu před sebou. Věnujeme se například problematice znečištění ovzduší v Brně či cirkulární ekonomice. Neustále zvyšujeme kvalitu výuky a zapojujeme studenty do reálných výzkumů, které často vzniknou i ve spolupráci s našimi absolventy.

Ve vědě jsme TOP - ECON MUNI

Studenti ECON MUNI se ve světě zkrátka neztratí. Tak neváhej a do 28. února si k nám podej přihlášku!

Další články k tématu

Proč jít na Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity?

Proč jít na Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity?

Láká vás ekonomická sféra? Veřejná správa? Studujte na ECON MUNI! Na našich studentech nám záleží. Chceme, abyste se u nás cítili dobře a dostali kvalitní a praktické vzdělání. Jsme moderní fakulta plná chytrých a inspirativních lidí, která udává trendy ve vědě i výuce. Vždy držíme vysoký standard a svým zaměřením jsme přínosem pro společnost. Jsme unikátní tím, že …

Na brněnské informatice je celkem chill

Na brněnské informatice je celkem chill

Dny otevřených dveří na Fakultě informatiky MU v tomto akademickém roce již přivítaly více než 600 uchazečů a jejich rodinných příslušníků či přátel. Děkan Jiří Barnat je provedl nabízenými studijními programy a náležitostmi přijímacího řízení. Následovalo představení života na FI studentskýma očima. Zájemce jsme seznámili s vědou, kterou na FI děláme, se zástupci Sdružení průmyslových partnerů i …

Venkovní výstava v Brně připomíná osobnosti Masarykovy univerzity

Venkovní výstava v Brně připomíná osobnosti Masarykovy univerzity

Milovníci umění a historie by si neměli nechat ujít venkovní výstavu v Brně, kterou již třetím rokem pořádá Masarykova univerzita. Vedle známých a úspěšných osobností, jako jsou umělci nebo vědci, univerzita představí také pozoruhodné příběhy „obyčejných“ lidí. Za výstavou stojí samotní studenti univerzity, kteří v rámci svých projektů představí celkem devět osobností: básníka Jaroslava Erika Friče, biologa …