Staň se ekonomem nové generace, studuj na ECON MUNI

1. 2. 2023 | PR články

Studium tě bude bavit - ECON MUNIEkonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity je moderní fakulta plná chytrých a inspirativních lidí, která udává trendy ve vědě i ve výuce. Spojujeme excelentní výzkum a kvalitní vzdělávání. Naši odbornost a vědomosti předáváme dalším generacím. Hrajeme fér a jsme otevřeni změnám a novým podnětům. Na studentech nám záleží a podporujeme je ve všem, co potřebují k profesnímu uplatnění i osobnímu rozvoji.

Co ti studium u nás přinese?

Najdeš vysněnou práci

Studium u nás je pevně spojeno s praxí. Pomůžeme ti dostat se do těch nejlepších firem či organizací v oboru. Připravíme tě na vlastní podnikání. Ať už se v budoucnu rozhodneš pro jakýkoliv směr, bude pro tebe snadné najít uplatnění. Důkazem jsou naši úspěšní absolventi.

Ekonomie je všude kolem nás

Studium ti pomůže chápat svět v souvislostech. Naučíš se kriticky myslet, analyzovat, vyhodnocovat a navrhovat řešení. Dokážeš rozvíjet diskuzi na různá ekonomická témata. Nahlédneš do dalších oborů – třeba díky meziuniverzitní studentské soutěži Muniss. Samozřejmostí je u nás jazyková výbava, díky které můžeš využít širokou nabídku studia v zahraničí. Předměty vystudované na našich partnerských univerzitách nebo v rámci programu Erasmus ti samozřejmě uznáme. Mezinárodní prostředí však zažiješ i na půdě fakulty.

Ekonomie je všude kolem nás - ECON MUNI

Studium tě bude bavit

ECON MUNI je nejlepší ekonomická fakulta v Brně a rovnat se můžeme i s evropskými fakultami. Studium je náročné, ale díky tomu se staneš profesionálem v jakékoliv sféře ekonomie. Na vlastní kůži si vyzkoušíš třeba experiment v ekonomické laboratoři.

Se vším ti pomůžeme

Pokud budeš chtít, můžeš se věnovat různým aktivitám a pracovat na sobě. Určitě se ti zalíbí individuální přístup vyučujících i hezké a moderní prostředí fakulty. Neustále budeš v komunitě chytrých a přátelských lidí. Vytvoříš si síť kontaktů, které v budoucnu rozhodně oceníš.

Ve vědě jsme top

Patříme k výzkumné špičce v Česku. Máme za sebou řadu významných projektů a také spoustu před sebou. Věnujeme se například problematice znečištění ovzduší v Brně či cirkulární ekonomice. Neustále zvyšujeme kvalitu výuky a zapojujeme studenty do reálných výzkumů, které často vzniknou i ve spolupráci s našimi absolventy.

Ve vědě jsme TOP - ECON MUNI

Studenti ECON MUNI se ve světě zkrátka neztratí. Tak neváhej a do 28. února si k nám podej přihlášku!

Další články k tématu

Proč jít na Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity?

Láká vás ekonomická sféra? Veřejná správa? Studujte na ECON MUNI! Na našich studentech nám záleží. Chceme, abyste se u nás cítili dobře a dostali kvalitní a praktické vzdělání. Jsme moderní fakulta plná chytrých a inspirativních lidí, která udává trendy ve vědě i výuce. Vždy držíme vysoký standard a svým zaměřením jsme přínosem pro společnost. Jsme unikátní tím, že […]

číst více

Na brněnské informatice je celkem chill

Dny otevřených dveří na Fakultě informatiky MU v tomto akademickém roce již přivítaly více než 600 uchazečů a jejich rodinných příslušníků či přátel. Děkan Jiří Barnat je provedl nabízenými studijními programy a náležitostmi přijímacího řízení. Následovalo představení života na FI studentskýma očima. Zájemce jsme seznámili s vědou, kterou na FI děláme, se zástupci Sdružení průmyslových partnerů i […]

číst více

Univerzitní kino Scala musí najít jiný domov

Studentům Masarykovy univerzity se mělo univerzitní kino Scala otevřít nejprve letos v září. Kvůli nutnosti podepřít konstrukci budovy kovovými výztuhami se termín nejprve posunul na říjen. Teď už je jisté, že se kino letos neotevře. Statik totiž odhalil další závažné závady.  „Bohužel aktuálně detekovaná výrazná koroze hlavní výztuže sloupů objektu spolu s již dříve zjištěnými závadami […]

číst více