Síla tří písmen: MBA

9. 11. 2017 | PR články

Zamysleli jste se někdy nad tím, jakou moc mají písmena? Hlavně ty před jménem a za jménem. Ano, tituly. Když se potkáte s někým, kdo se pyšní více tituly, automaticky vás napadne, jak musí být dotyčný vzdělaný, a kolik ho to stálo úsilí. Úspěšně vystudoval, a nyní se mu nabídky práce musí jen hrnout. Vy jste na další vzdělávání neměli čas, chuť, nadání, anebo jste měli jiné důvody? Je čas to napravit.

K úspěchu dopomohou 3 písmena za jménem. European School of Business & Management (ve zkratce ESBM), specialista na profesní vzdělávání v programech MBA, zná recept na úspěšnou kariéru a podělí se o něj.

Mnoho lidí touží po kariéře, penězích, lepší pracovní pozici. Pokud vám k dosažení těchto snů chybí potřebná kvalifikace, anebo doplnění některých znalostí, vědomostí a schopností, potom je studium MBA přesně to, co vám může pomoci.

V čem spočívá síla tří písmen – MBA?

Titul MBA je zkratka z anglického Master of Business Administration. Jedná se o vzdělávací program, který vychází z tradice anglosaských zemí a představuje moderní formu postgraduálního studia.

Výuka MBA programu na ESBM

Studium MBA na ESBM je zaměřené především na rozvíjení praktických manažerských dovedností. Díky časové flexibilitě studia se nemusíte bát, že byste museli omezovat pracovní povinnosti, či zanedbávat rodinu anebo své koníčky. Výhodou je, že MBA studujete podle svých časových možností a pouze tehdy, kdy to vyhovuje vám, a to díky jedinečné e-learningové sekci, kterou ESBM poskytuje. Díky ní má každý student neustálý přístup ke studijním podkladům, sylabům a ke všem ostatním materiálům potřebným ke studiu. Kromě e-learningové podpory se studenti mohou účastnit prezenční výuky. Během celého studia absolvují 4 výukové dny. Vybrat si mohou z několika sobotních termínů.

Studium MBA trvá jeden rok a během něj očekávejte pozitivní změny. Podle průzkumu 92 % absolventů potvrzuje, že toto postgraduální studium MBA pozitivně ovlivnilo jejich kariéru, a vyústilo v posun směrem nahoru po kariérním žebříčku. Nejde ale pouze o kariérní růst. Navážete nové kontakty, prohloubíte a doplníte vědomosti, rozšíříte si povědomí o nejnovějších trendech v managementu a mnoho dalšího.

Z jakých MBA specializací si lze vybrat?

ESBM nabízí výběr z mnoha profesních MBA specializací. Od těch tradičních, jako například Leadership a soft skills, Executive management, nebo Corporate Management, až po ty netradiční a úzce zaměřené, jako například Management gastronomie a hotelnictví, Sportovní management, Bankovnictví a další. Podmínkou přijetí ke studiu MBA je vysokoškolské vzdělání, popřípadě manažerská praxe.

Pokud i vy chcete otestovat moc tří písmen, nejbližší termín prezenční výuky MBA je v prosinci. Pokud se vám ale nechce čekat, a chcete jít lepší kariéře naproti, můžete studium zahájit okamžitě a začít studovat online díky e-learningové platformě.

Bonusový workshop na ESBM

PR článek

Další články k tématu