Otevřete si cestu k pracovním příležitostem v zahraničí přímo z Prahy

19. 3. 2021 | PR články

Prague College DODLáká Vás studium v České republice i v zahraničí a stále ještě zvažujete, na jakou školu se přihlásit?

Prague College je britská vysoká škola v Praze, která sdružuje studenty z více než sta zemí. Výuku na Prague College zajišťují v malých skupinách zkušení vyučující z celého světa, kteří skrze praktické projekty vedou studenty k rozvoji v široké škále oborů od mezinárodního managementu, financí a účetnictví přes média a IT až po umění a design. Celé studium probíhá v angličtině.

Rádi bychom Vás pozvali na sérii virtuálních dnů otevřených dveří, kde se o Prague College a nabízených studijních programech můžete dozvědět více. Přijďte se přesvědčit, jaké výhody vysokoškolské studium v britském systému přináší.

Týden pro zájemce o magisterské studium

23. března – 25. března

Každý večer věnujeme prezentaci jedné z našich fakult. Přihlaste na konkrétní den podle oboru, který Vás láká studovat. Večerem Vás provedou přímo studenti z magisterských oborů.

Den otevřených dveří na School of Media & IT

13. dubna po celý den

Pokud zvažujete studium v oboru informačních technologií, nenechte si ujít náš nabitý program. Během dne si bude možné popovídat se studenty i studijními poradci, seznámit se s vedoucí fakulty nebo navštívit jednu z následujících hodin: Web design, Systems design & database, Multimedia Application či Secure Application Development.

Studium na Prague College Vám umožní studovat v České republice a zároveň využívat všechny výhody, které mezinárodní vzdělávání přináší. Naši absolventi jsou připraveni být úspěšní ve svém oboru na mezinárodní úrovni.

Na výše uvedené akce je možné se registrovat na webu Prague College. Rádi zodpovíme jakékoliv dotazy ohledně studia nebo připravovaných dnů otevřených dveří na adrese admissions@praguecollege.cz.