On-line veletrh VysokéŠkoly.cz je tu! Klikni na tu pravou školu

18. 10. 2021 | Inspirace

CLANEK_stanek2Vyberte si to správné místo pro vaši budoucnost!  Právě teď je ten pravý čas rozhodnout se, na jakou vysokou školu se budete hlásit. Tu nejlepší školu pro vás najdete on-line na veletrhu VysokéŠkoly.cz. V unikátním virtuálním prostoru se setkáte se zástupci škol, poznáte budoucí místo svého studia a pokud zatím úplně tápete, zjistíte zde také, jaký obor je pro vás ten pravý.

Díky nezávislému portálu VysokéŠkoly.cz výběr té správné školy zvládnete i letos, bezpečně, a navíc z pohodlí domova! Už brzy se na webu veletrh.vysokeskoly.cz otevřou virtuální brány na desítky vysokých škol. Chybět nebude Univerzita Karlova, Masarykova univerzita ani Ostravská univerzita či Jihočeský univerzita.

Na jedinečném on-line veletrhu se dozvíte vše, co pro výběr školy potřebujete vědět. Odpovídat vám totiž budou přímo zástupci jednotlivých škol a fakult. Dotazy jim budete moci klást prostřednictvím živého chatu, nebo si s nimi popovídat „face to face“ při videohovoru.

Ještě než si zvolíte, s kým se dáte do řeči, můžete si vyplnit krátký test, který vám napoví, jaké jsou vaše silné stránky. Školy si pak můžete filtrovat podle vlastních preferencí a místo bloudění mezi stánky jen kliknout na tu pravou.

A to není všechno! Součástí veletrhů bývají také přednášky a ani o ty nebudete v on-line verzi ochuzeni. Navštívit budete moci virtuální přednáškové sály, kde kromě samotných přednášek můžete shlédnout i spoustu videí a svou budoucí školu poznat zase o něco lépe.

VysokéŠkoly.cz, nejnavštěvovanější web pro lidi, kteří hledají školu, spustí on-line veletrh 9. listopadu 2021 od 9:00 do 17:00. Akce potrvá dva dny a po celou dobu tu pro vás budou k dispozici zástupci škol. V těchto nejistých časech je důležité, aby studenti měli co nejvíc příležitostí. Celý veletrh je proto ZDARMA a pro účast se stačí registrovat již teď na webu: veletrh.vysokeskoly.cz/registrace.

Těšíme se na Vaši návštěvu!