On-line veletrh VysokéŠkoly.cz je tu! Klikni na tu pravou školu

18. 10. 2021

CLANEK_stanek2Vyberte si to správné místo pro vaši budoucnost!  Právě teď je ten pravý čas rozhodnout se, na jakou vysokou školu se budete hlásit. Tu nejlepší školu pro vás najdete on-line na veletrhu VysokéŠkoly.cz. V unikátním virtuálním prostoru se setkáte se zástupci škol, poznáte budoucí místo svého studia a pokud zatím úplně tápete, zjistíte zde také, jaký obor je pro vás ten pravý.

Díky nezávislému portálu VysokéŠkoly.cz výběr té správné školy zvládnete i letos, bezpečně, a navíc z pohodlí domova! Už brzy se na webu veletrh.vysokeskoly.cz otevřou virtuální brány na desítky vysokých škol. Chybět nebude Univerzita Karlova, Masarykova univerzita ani Ostravská univerzita či Jihočeský univerzita.

Na jedinečném on-line veletrhu se dozvíte vše, co pro výběr školy potřebujete vědět. Odpovídat vám totiž budou přímo zástupci jednotlivých škol a fakult. Dotazy jim budete moci klást prostřednictvím živého chatu, nebo si s nimi popovídat „face to face“ při videohovoru.

Ještě než si zvolíte, s kým se dáte do řeči, můžete si vyplnit krátký test, který vám napoví, jaké jsou vaše silné stránky. Školy si pak můžete filtrovat podle vlastních preferencí a místo bloudění mezi stánky jen kliknout na tu pravou.

A to není všechno! Součástí veletrhů bývají také přednášky a ani o ty nebudete v on-line verzi ochuzeni. Navštívit budete moci virtuální přednáškové sály, kde kromě samotných přednášek můžete shlédnout i spoustu videí a svou budoucí školu poznat zase o něco lépe.

VysokéŠkoly.cz, nejnavštěvovanější web pro lidi, kteří hledají školu, spustí on-line veletrh 9. listopadu 2021 od 9:00 do 17:00. Akce potrvá dva dny a po celou dobu tu pro vás budou k dispozici zástupci škol. V těchto nejistých časech je důležité, aby studenti měli co nejvíc příležitostí. Celý veletrh je proto ZDARMA a pro účast se stačí registrovat již teď na webu: veletrh.vysokeskoly.cz/registrace.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Další články k tématu

Veletrh MBA programů vás přesvědčí, že má tento titul smysl

Letošní 4. ročník, online veletrhu profesního vzdělávání CAMBAS opět hostí Vysoká škola NEWTON. Podle Jiřího Koleňáka, člena předsednictva CAMBAS, je to signál směrem k veřejnosti, že kvalitní celoživotní vzdělávání nabývá v Česku stále většího významu. Online veletrh akreditovaných programů MBA se uskuteční 28. února 2024 od 17:00 a je určený všem zájemcům o studium MBA […]

číst více