Není všem dnům konec - Vysoké školy stále přijímají přihlášky

25. 6. 2013 | PR články

Nestihli jste včas podat přihlášku? Nevyšlo Vám přijímací řízení na jiné škole? Využijte široké nabídky vysokých škol, které přijímají přihlášky ke studiu až do září. Příležitost zahájit studium tento podzim je tak stále aktuální.

Jednou z vysokých škol, která přijímá přihlášky až do poloviny září 2013, je i Vysoká škola ekonomie a managementu. Ta již více než deset let poskytuje vzdělání na mezinárodně srovnatelné úrovni s cílem působit jako nezávislé a svobodné vysokoškolské pracoviště s důrazem na ucelenou nabídku vzdělávacích programů a na propojenost studia s praxí.

Vyberte si z nabídky studijních oborů a specializací

Zájemci o studium na VŠEM si tak stále mohou vybírat z nabídky bakalářských oborů Podniková ekonomika, Komunikace a lidské zdroje, Marketing nebo obor Business Economics vyučovaný v anglickém jazyce. V rámci magisterských oborů se jedná o Management firem nebo studijní program MBA zaměřený na podnikovou ekonomiku či management ve zdravotnictví.

V nabídce VŠEM jsou také studijní oborové specializace. Ty umožňují studentům širší rozhled a zvyšují jejich šance v budoucím profesním životě. Mezi nabízené specializace patří Marketing, Management lidských zdrojů, Finance, Daně, Právo a podnikání, Reklama a Public Relations, Projektové řízení, Veřejná správa a EU a další.

Proč studovat na VŠEM?

„Nabízíme moderní studium s mnoha výhodami s cílem zvyšovat šance absolventů v konkurenčním prostředí. Vysokou kvalitu studia zajišťuje inovativní systém výuky včetně využívaných technologií. Mezi další výhody studia patří profesionální lektorský tým, který je tvořen z uznávaných akademických pracovníků a z odborníků z praxe. Studenti také mohou během studia vycestovat do zahraniční a to buď na studijní pobyt, nebo pracovní stáž. VŠEM patří mezi respektované vysoké školy s více než 11 000 absolven­ty,“ vysvětluje pozitiva VŠEM Ředitelka pro strategii a rozvoj Ing. Lucie Čunderliková.

Více informací o Vysoké škole ekonomie a managementu se zájemci mohou dozvědět na Dni otevřených dveří 2.7.2013 a 6.8.2013 či na www.vsem.cz.