Studujte při práci a získejte praxi při studiu

11. 6. 2012 | PR články

Pracovat při studiu je trendem dnešní doby. Jak ale skloubit studium vysoké školy a zároveň pracovní povinnosti? BIBS – vysoká škola reaguje na současné potřeby. Díky specifické organizaci studia umožňuje studentům bakalářských programů pracovat už v jeho průběhu. Studující tak získají nejen kvalitní vysokoškolské vzdělání v ekonomických či právnických oborech, ale navíc mají až tři roky praxe!

České a mezinárodní studium

Na BIBS – vysoké škole můžete studovat obvyklý český bakalářský program oboru Ekonomika a management nebo získat mezinárodně uznávaný titul BA (Hons) v oborech Ekonomika a management nebo Právo a ekonomika.

Pokud uvažujete o práci v zahraničí, BIBS – vysoká škola nabízí kombinaci českého a britského bakalářského oboru, tzv. Double Degree program. Spojením obou programů si rozšíříte možnosti pracovního uplatnění a odlišíte se od ostatních absolventů českých vysokých škol. Mezinárodně uznávaný titul BA (Hons) vám ulehčí hledání zaměstnání v EU, a dalších zemích.

Organizujte si své studium sami

Výhodou bakalářského studia na BIBS – vysoké škole je jeho organizace. Přednášky probíhají o víkendech přibližně jednou za tři týdny. Během týdne tedy můžete pracovat a získávat profesní zkušenosti nebo se věnovat studiu na jiné škole. Plánování studia také usnadňuje flexibilní systém zkoušek, který vám umožní skládat zkoušky podle vašich časových možností, a to kdykoli v průběhu akademického roku.

Přihlaste se v červnu a získejte bonusy

BIBS – vysoká škola poskytuje v období do 30. června přijímací řízení zdarma, připraveny jsou i další bonusy. Bližší informace získáte na telefonním čísle +420 545 570 1­11 nebo na www.bibs.cz