Nové trendy studentského bydlení? Správná community je to nejdůležitější

11. 2. 2022 | PR články

THE FIZZ PragueUž žádné obvyklé univerzitní koleje na okraji města nebo přeplněný byt, kde se hádáte, kdo umyje nádobí – do Prahy dorazil nový trend studentského bydlení, plně zařízené apartmány THE FIZZ s all-in nájmem.

Trend bydlení nové generace začal před mnoha lety v Německu. Hlavní myšlenkou tohoto konceptu je, že studentské bydlení nemusí být jen provizorní ubytování, ale může nabídnout veškerý komfort pod jednou střechou. Tento trend se těší velké oblibě v zahraničí a stává se čím více populárním také v Praze.

THE FIZZ Prague funguje od roku 2020. Tato moderní městská rezidence s jedinečným architektonickým designem se nachází v Holešovicích a nabízí svým rezidentům vše, na co si jen vzpomenou. A i když se nejedná o cenově nejdostupnější studentské ubytování v Praze, rozhodně ho musíme doporučit. Tady je šest důvodů, proč prožít svá studentská léta v THE FIZZ Prague:

1. Všechno, co potřebuješ, pod jednou střechou

Správné bydlení nové generace není jen o tom, že máš kde složit hlavu na noc, ale nabízí toho spoustu dalšího. V THE FIZZ budeš mít nejen svůj apartmán s veškerým zázemím včetně kuchyňky a koupelny, ale můžeš navíc využít různé společné prostory jako jsou herna s kulečníkem a herními konzolemi, společné kuchyně, prostorná prádelna, střešní terasy, Sky lounge, krásná zahrada, studovny nebo Movie lounge a místnost pro hudebníky. Kromě toho si na recepci můžeš vypůjčit spoustu dalšího vybavení od stolních her, přes vysavač až po činky na cvičení.

THE FIZZ Prague

2. Jsi součástí community

Jasně, pokud chceš, můžeš se zavřít v apartmánu a učit se, ale poslední dva roky nás naučily, že mít kolem sebe kamarády je důležité nejen pro naše mentální zdraví. V THE FIZZ navážeš přátelství na chodbách nebo ve společných prostorách či na jedné z mnoha akcí, které pro rezidenty THE FIZZ pravidelně připravuje House management. Ten se stará nejen o hladký chod budovy, ale hlavně jsou to lidé, na které se člověk může obrátit s jakýmkoliv problémem.

3. Vše máš na dosah ruky

Komu by se chtělo dojíždět desítky minut autobusem, když může bydlet kousek od metra Nádraží Holešovice? Pár zastávek a jsi v centru nebo na univerzitě. Což se obzvlášť hodí, pokud nesnášíš ranní vstávání nebo účet za taxíka uprostřed noci.

4. Poznáš přátele z celého světa

Velká část studentů, kteří v THE FIZZ Prague bydlí, přijela do Prahy studovat ze zahraničí. Potrénuješ si tak jazyky, poznáš mnoho kultur, ale hlavně si najdeš přátele na celý život, za kterými můžeš jezdit nebo třeba vyjet na Erasmus.

THE FIZZ Prague

5. Už žádné stěhování na slepo

U klasických kolejí nikdy nevíš, do čeho jdeš. Dostaneš pokoj pro dva nebo pro tři? Kdo budou Tví spolubydlící? A kde přesně budeš bydlet? THE FIZZ nabízí kromě dnů otevřených dveří, kdy si můžeš přijít vše omrknout na vlastní oči, také prohlídku apartmánů i celé rezidence. Navíc si zvolíš, jestli chceš bydlet sám/sama, s kamarádem/kamarádkou nebo třeba s drahou polovičkou.

6. Ověřený koncept, který funguje

Díky více než 10letým zkušenostem a mnoha oceněním se z THE FIZZ stala úspěšná značka studentského bydlení v celé Evropě. Od Berlína, Utrechtu přes Vídeň až po menší města jako je Darmstadt nebo Cáchy. Díky všem těmto projektům nasbírali spoustu zkušeností, které uplatnili při designování pražské budovy a jejího chodu. Můžeš si být tedy jist, že zde opravdu nalezneš všechno, aby Tvá studentská léta byla naprosto nezapomenutelná.

THE FIZZ Prague

Pokud se chceš dozvědět více o životě v THE FIZZ, navštiv jejich webové stránky a sleduj jejich Instagram.