Jak být krásná při nástupu na vysokou školu? Máme pro vás 4 pravidla!

6. 5. 2021 | PR články

pexels-anastasiya-gepp-1462630Nástup na vysokou školu není lehké období. Sice jde o období změn, kdy se před námi otevírají nové možností, ale zároveň to můžete vyvolat pocit lehké nervozity a neklidu. Jak vše zpříjemnit a usnadnit?

Nástup na vysokou školu není lehké období. Sice jde o období změn, kdy se před námi otevírají nové možností, ale zároveň to můžete vyvolat pocit lehké nervozity a neklidu. Jak vše zpříjemnit a usnadnit? My se zaměříme na možnost pro dívky: pokud se chcete cítit sebejistě, vypadat nádherně a prozářit si studium, přečtěte si naše 4 beauty pravidla!

 

Pravidlo 1: Lehké přirozené líčení

Věděly jste, že krásné líčení přináší pocit sebejistoty? Vsaďte na přirozenost v líčení očí, obočí a rtů. Pro pleť volte BB krémy, fluidy nebo cushiony, které nevytvářejí efekt „masky“ na tváři a jsou ideální alternativou k tekutým make-upům. Zakryjí nedokonalosti pleti a dodají jí saténový vzhled, abyste se zbytečně nenervovaly kvůli jejímu vzhledu. Doplňte celý beauty look špetkou rozjasňovače, zářivý akcent neuškodí.

 

Pravidlo 2: Pleťová maska

Pleťové masky jsou překrásným důvodem k relaxaci. Dopřejte si chvíle odpočinku a zklidnění, zatímco pleťová maska pečuje o vaši pleť. Vybrat si můžete z široké nabídky jakýchkoliv masek na makeup.cz: hydratační, výživné, zklidňující, rozjasňující, proti známkám únavy a stresu. Mimochodem, tímto postupem připravíte svou pleť k nanášení make-upu.

 

Pravidlo 3: Vůně

Vytvořte si příjemnou atmosféru v pokoji, kde se budete učit. K tomu pomáhají různé drobnosti: například osvětlení, květiny, plédy, polštáře a vůně. Správně zvolená vůně pomůže osvěžit a naladit na studium. Vybírejte svěží citrusové, které zlepší koncentraci a pomohou zahnat únavu. Relaxační a uvolňující účinek na naše tělo má například levandule, růže či jasmín (jejich vůni můžete použít večer před spaním).

 

Pravidlo 4: Péče o tělo

Po náročném vyučovacím dni se ponořte do horké koupele. Přidejte do vody sůl, voňavou pěnu či kapku éterického oleje. Pokud ale z nějakých důvodu tento rituál není možné provést, proti stresu pomůže i sprcha. Nezapomeňte si zpříjemnit čas ve sprše pečujícími kosmetickými přípravky o tělo: voňavými sprchovými gely, peelingy s éterickými olejí, sprchovým mousse nebo tělovými lotiony.

Další články k tématu