Bádejte a objevujte …

23. 10. 2019 | PR články

FZP_PR_02… na místě, kde toho můžete hodně ovlivnit! Na jedné z nejstarších fakult životního prostředí v ČR. Na Fakultě životního prostředí Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

Chystáte se na vysokou školu v akademickém roce 2020/2021? FŽP UJEP vás přivítá s novou energií a dvěma inovovanými, čerstvě akreditovanými bakalářskými studijními programy.

Oba programy – Ochrana životního prostředí a Aplikovaná geoinformatika – jsme sestavili tak, aby jejich studium dávalo smysl v dnešní době. Co to znamená? To znamená s ohledem na to, že životní prostředí je potřeba studovat, utvářet a chránit propojením více různých oborů.

Tak, abyste, až u nás dostudujete, měli v malíčku nejen špičkové technologie, ale také nejnovější vědecké poznatky z oblastí společenských věd či managementu.

FZP_PR_01

Věříme totiž, že jedině ten, kdo vidí svět v souvislostech, je schopný ovlivňovat své okolí dlouhodobě a pozitivně.

U nás v Ústí nad Labem najdete široké uplatnění. Již během studia vás zapojíme do zajímavých projektů s reálným dopadem na vaše bezprostřední okolí, podpoříme vaše nápady a budeme se vás neúnavně snažit přesvědčit o tom, že zůstat v ústeckém regionu má smysl i po studiu.

Tenhle kraj má totiž obrovský potenciál a zároveň fascinující historii, na kterou může navázat. Staňte se pojítkem mezi slavnou minulostí a perspektivní budoucností Ústeckého kraje.

FZP_PR_03

Pojďte studovat #nasever!

Dejte si film o tom, jak moc budete během studia pro Ústí znamenat.

Mrkněte, jak vaši budoucí kolegové zkrášlují kampus UJEP.

Přečtěte si o osobnostech FŽP UJEP, od kterých se budete učit.

Přečtěte si o odborníky z FŽP UJEP nově založeném Institutu pro výzkum Arktidy a Subarktidy.

Podívejte se, kde s námi, snad už v příštím roce, budete „bydlet“.

A přijďte na týden s FŽP UJEP od 30. 10 – 3. 11. 2019!

Další články k tématu

Online studium na Unicorn University umožňuje skloubit trénink i školu

Unicorn University je první vysokou školou v České republice, která v bakalářských oborech Business management a Softwarový vývoj nabízí možnost studovat výhradně online. Tato možnost přitahuje zejména ty, kteří se rozhodli vzdělávat během zaměstnání nebo v průběhu sportovní kariéry. Například vrcholoví sportovci nemají kvůli intenzivním tréninkům na běžnou prezenční výuku čas a online studium tak […]

číst více

Nemáš vysokou školu? Prestižní titul již za jeden rok – studium BBA a LL.B.

Ústav práva a právní vědy působí na trhu vzdělávání přes 20 let, hlavní pozornost na sebe strhávají programy MBA a LL.M., kromě těchto dvou vlajkových lodí Ústav práva nabízí studijní programy BBA a LL.B., které jsou designované pro zájemce bez vysoké školy i manažerské praxe. Programy BBA a LL.B. poskytují základní přehled v oblastech managementu […]

číst více

Nevybírejte MBA studium jen podle ceny

Na pomyslné visačce je u studia MBA obvykle uvedená poměrně vysoká cifra. Finanční částka, jakou nevydáváte každý den. Přesto by neměla být tím hlavním faktorem, podle kterého se budete při výběru řídit. Prozkoumejte detailně, co za své peníze dostanete. Je užitečné nepohlížet na finanční částku, kterou plánujete do MBA studia investovat, jako na pouhou útratu. […]

číst více