Studium MBA na Cambridge Business School – nový impuls pro vaši kariéru

29. 9. 2019 | PR články

Cambridge Business School Pr clanek vysoke skolyRádi byste zvýšili svou cenu na trhu práce a získali nové znalosti? Seznamte se s možnostmi moderního studia MBA, které zvýší vaše šance na trhu práce a zasvětí vás do tolik žádané manažerské praxe.

Zatímco v minulosti platily vysokoškolské tituly za téměř automatickou vstupenku na lepší kariérní pozice, položme si ruku na srdce – dnes jsou u většiny zajímavých zaměstnavatelů požadovaným standardem. Chcete nabídnout něco navíc? Nebo hledáte zkušenosti s náhledem do praxe? Už jste někdy přemýšleli o studiu MBA neboli Master of Business Administration?

Studium MBA je zaměřeno na manažerské dovednosti a v západním světě je považováno za pečeť dobře připraveného a kvalifikovaného manažera. Účastníci studia MBA ale rozhodně nemusí mít pouze manažerské ambice. Znalosti a praktické dovednosti, které během programu získají, se dobře hodí pro každého v korporátním prostředí. Navíc je titul MBA uznáván po celém světě.

Kvalitní studium MBA v České republice

Jednu z možností výběru kvalitního manažerského studia MBA představuje prestižní Cambridge Business School. Obsah výuky jednotlivých programů vychází z nejnovějších poznatků v oblasti vzdělávání a je uzpůsoben i pro časově velmi zaneprázdněné účastníky. Kvalitu manažerských programů a celé instituce zaštiťují prestižní akreditace a členství v mezinárodních asociacích, které dohlížejí na kvalitu vzdělávání a výuku jednotlivých programů.

Díky své flexibilitě jsou programy MBA ideální i pro ty nejvytíženější manažery. Celý program je rozložen na jeden rok. Studenti se setkají na čtyřech celodenních seminářích, které jsou vedeny formou workshopu a zajímavých diskuzí. Výuka také probíhá formou e-learningu za podpory moderního studijního online prostředí, kde studenti naleznou přístup ke všem potřebným materiálům a informacím.

Výběr vhodného programu

Cambridge Business School nabízí 12 unikátních studijních programů MBA, které jsou speciálně navrženy pro potřeby manažerů z dané oblasti. Za všechny jmenujme například velmi oblíbený program MBA Management a leadership, ve kterém se studenti dopodrobna seznámí se všemi důležitými aspekty současného managementu a získají rovněž znalosti z leadershipu a týmové práce. Vybírat si však můžete ze specializací jako je marketing, HR, zdravotnictví, obchod, nemovitosti nebo strategický management.

Zaujalo vás studium MBA na Cambridge Business School? Rádi Vás uvítáme na osobním setkání, kde Vám představíme všechny další výhody studia. Nový cyklus programů zahajujeme již brzy, a proto je nejvyšší čas podat nezávaznou přihlášku a rezervovat si místo v daném programu MBA.