Studium MBA je stále žádanější, řeší i problémy absolventů vysokých škol

6. 9. 2018 | PR články

2

Ukončili jste v nedávné době své vysokoškolské studium? Pak si jistě velmi dobře uvědomujete, že vaši přednášející sice disponovali hlubokými znalostmi, ale ty bohužel, v drtivé většině případů, čerpali pouze ze studia odborných knih a z dalších zdrojů oproštěných od praktického života. Vysoká škola vám zkrátka předala pouze teoretický základ a praktické poznatky vám v řadě situací citelně chybí.

Pokud toužíte po urychlení své kariéry, máte ambice dostat se na vedoucí pozici, či ve vašich představách rozjíždíte úspěšný podnik, pokuste se prohloubit své znalosti a učte se od těch nejlepších. Informace od lidí z praxe a navázání cenných kontaktů jsou pro dosažení vašich snů klíčové.

Setkání s lidmi z praxe a výměna zkušeností

Cestou, jak se s těmito profíky seznámit a mít možnost s nimi prodiskutovat řadu věcí, ve kterých tápete, je manažerské vzdělávání. Business Institut již řadu let úspěšně pracuje na tom, aby lektoři a přednášející přinášeli svým posluchačům ty nejaktuálnější informace a znalosti. Nabízené obory reflektují potřeby trhu práce. Velmi žádané jsou například specializace MBA Marketing a reklama, MBA Řízení informačních technologií nebo MBA Projektové řízení a plánování. Řada úspěšných absolventů má také program DBA – nejvyšší stupeň manažerského vzdělávání se specializací DBA Management a leadership.

Lektoři jsou špičky svého oboru, setkání studentů s přenášejícími jsou naplněny živými diskuzemi, dochází k výměně názorů na řešení různorodých problémů, představují se způsoby jak využít příležitosti či jak čelit hrozbám. Studentská skupina si navzájem vyměňuje své zkušenosti. Právě tyto poznatky pomáhají v dalším kariérním růstu.

Individuální přístup je na Business Institutu samozřejmostí

Studium MBA trvá 12 až 16 měsíců a v jeho rámci dochází k jednotlivým lektorským setkáním. Časový harmonogram těchto obohacujících seminářů dostávají studenti s velkým časovým předstihem, přednášky jsou plánovány na pozdní odpoledne během všedních dnů jednou za měsíc. Setkání jsou nepovinná, nicméně Business Institut účast na nich vřele doporučuje. Právě osobní kontakt s lektory a ostatními studenty je nejpřínosnější.

Moderní e-learningový systém

Pečlivě připravena je i studentská sekce, e-learningová platforma pro komplexní podporu studia. Naleznete zde potřebné organizační informace, ale také studijní materiály a přístup do rozsáhlé online knihovny. Samozřejmostí je zajištění kontaktu a snadné komunikace s lektory.

index

 Výuka reaguje na požadavky trhu

Business Institut si zakládá na proklientském individuálním přístupu. Usiluje o to, aby vás studium naplňovalo a přinášelo to nejaktuálnější know-how. “Zaměřujeme se na praktičnost výuky, v pozitivním smyslu vytváříme klientskou vazbu, která funguje a škole i studentům prospívá. Dokážeme pružně reagovat na aktuální potřeby na trhu a předat studentům ty nejaktuálnější praktické znalosti,” uvádí k tématu odborník na vzdělávání a ředitel Business Institutu Ing. Ivo Ducheček.

Klíčem k úspěšnému ukončení studia je zpracování postupových prací za každý jednotlivý modul a dále sepsání nejvýznamnější závěrečné práce – pod vedením vámi zvoleného školitele a její obhajoba před odbornou komisí.

MBA studium: nyní i 100% online

Business Institut aktuálně přichází s novou nabídkou 100% online studia MBA vybraných programů. Žádané obory jako Management zdravotnictví, Strategický management nebo Management obchodu lze nyní studovat touto nejmodernější formou. Online studium plně nahrazuje klasickou výuku, přičemž umožňuje studovat odkudkoliv a tím maximálně uspořit čas a organizační náklady spojené se studiem.

junge geschftsleute besprechen ein projekt

Přijďte se přesvědčit o kvalitě školy osobně

Bližší představu o tom, jak studium v Business Institutu probíhá, si můžete udělat po seznámení s referencemi absolventů. Lze se i kdykoliv obrátit na studijní oddělení, případně si sjednat nezávaznou schůzku se zástupci vedení školy. Ti vám zodpovědí veškeré vaše dotazy a zároveň si osobně prohlédnete prostory a výukové zázemí školy.

Mimořádná sleva za včasné přihlášení

Business Institut má pro nové zájemce o studium připraven zajímavý bonus. Při včasném podání přihlášky nabízí mimořádnou slevu ve výši 46.000 Kč. Sleva se vztahuje na libovolný program MBA z nabídky kombinovaného i online studia. Pokud se přihlásíte do studijního cyklu se zahájením v říjnu 2018, čeká vás zároveň zařazení do soutěže, jejíž vítěz bude studovat program MBA zcela zdarma.

Další informace a novinky najdete na www.businessinstitut.cz.

Další články k tématu

Veletrh profesního vzdělávání chce ukázat, že titul MBA není bezcenný

Veletrh profesního vzdělávání chce ukázat, že titul MBA není bezcenný

Letošní, již 3. ročník, online veletrhu profesního vzdělávání CAMBAS hostí Vysoká škola Newton. Podle Jiřího Koleňáka, člena předsednictva CAMBAS, je to signál směrem k veřejnosti, že kvalitní profesní vzdělávání nabývá v Česku stále většího významu. Online veletrh akreditovaných programů MBA se uskuteční 29. března 2023 od 17:00 do 20:00 a je určený jednotlivým zájemcům o …

Studium MBA je vstupenkou do světa lepšího výdělku

Studium MBA je vstupenkou do světa lepšího výdělku

Proč studovat MBA? Pro kariérní úspěch dnes již nestačí vystudovat vysokou školu. Je to tvrdé poznání, ale pokud v dobách (naštěstí) dávno minulých platilo, že vysokoškolský diplom zajišťoval člověku „teplé“ místo po celý život, dnes už to neplatí. Nejprve to byli zahraniční zaměstnavatelé, kteří začali při náboru kvalifikovaných pracovních sil preferovat zaměstnance, kteří vystudovali program MBA. …

Ženy v IT či MBA studiu? Dnešní doba je podporuje

Ženy v IT či MBA studiu? Dnešní doba je podporuje

Na mezinárodní den žen proběhla na pražské Náplavce výstava s názvem ŽENY MOHOU… Vzděláním k nezávislost, která ukazuje střípky ze života Elišky Krásnohorské, nejvýraznější bojovnice za rovnoprávné vzdělávání dívek. Dnes je již díky bohu normální, že ženy studují vysokou školu. Bohužel však stále přetrvává, že mají horší pozici na trhu práce prorazit na vedoucích pozicích či v …