Staň se umělcem 21. století. Studuj ART & DESIGN INSTITUT!

27. 5. 2019 | PR články

b77c91530cad7bd5e9f6eec942817655be3bc2bd-1024-768-168-0-1218-788Umění je pevnou součástí každé doby a všichni umělci potřebují mít prostor k tomu, aby mohli své schopnosti rozvíjet. Přesně takový najdete na pražských Vinohradech, kde je úplně první a vůbec jediná soukromá vysoká škola uměleckého zaměření v České republice.

ART & DESIGN INSTITUT jde s dobou. Je to moderní škola s moderní koncepcí pro moderní umělce. V praxi to znamená, že se sice budete učit o dějinách umění (bez nich by to dnešní neexistovalo), ale k tomu máte na výběr z předmětů typických pro 21. století jako je grafika, fotografie či multimédia. Volba je na vás! Studujte, co vás baví. Tu nejlepší průpravu vám poskytnou špičkoví odborníci v oboru (přehled vyučujících včetně odkazů na jejich dílo najdete zde).

Škola klade důraz na praxi a budoucí uplatnění svých absolventů. V povinném základu tak například nechybí předmět Marketing a obchod uměleckých děl, díky kterému se studenti naučí orientovat na uměleckém trhu.

V průběhu studia budete mít možnost vyjet i do zahraničí. Škola v rámci programu ERASMUS+ spolupracuje se instituty v Římě, Madridu, Lisabonu, Kodani a mnoha dalšími. Po ukončení studia získáte mezinárodně uznávaný titul BcA.

Přihlášky na ART & DESIGN INSTITUT můžete podávat zde. Termín podání přihlášky je do 9. září.

Další články k tématu