Přednáška o studiu v Austrálii, tamní práci a cestování, plná informací!

8. 4. 2013 | PR články

Zajímáte se o studium v Austrálii a nemáte dostatek informací? Nejpohodlnější způsob, jak se dozvědět detailní informace o studiu v Austrálii, je si o tom osobně promluvit s lidmi, kteří všechno zažili na vlastní kůži. Jejich zkušenosti ze studií, způsobů obživ a cestování mohou být zásadním vodítkem ve vašem rozhodování, zda se k protinožcům vy­dat.

Agentura STUDYLINE proto srdečně zve zájemce o studium v Austrálii na některou ze svých přednášek, jejíž součástí bude také volná diskuze.

Přednášky se konají v Brně, v Praze, v Plzni a v Liberci a informace o nich najdete na našich webech. Vstup na všechny přednášky je zdarma, a navíc máte šanci zúčastnit se slosování o hodnotné ceny nebo využít některé z akčních nabídek pobytů v Austrálii.

Termíny a místa konání přednášek:

Austrálie – přednášky o studiu, práci a cestování
17. 4. 2013 od 16:00 Brno VUT, Fakulta stavební, Veveří 331/95, Brno, učebna C 310 (budova C, 3. patro)
23. 4. 2013 od 18:00 Praha VŠE, nám. W. Churchilla 4, Praha 3, učebna SB 227 (stará budova, 2. patro)
23. 4. 2013 od 16:30 Plzeň Ekonomická fakulta ZČU, Husova 11, Plzeň, učebna HJ 108
15. 5. 2013 od 17:30 Liberec Krajská vědecká knihovna, Rumjancevova 1, Liberec (malý sál, 4. patro)

A co všechny zúčastněné čeká? Večery plné zajímavých a užitečných informací. Přednášky budou zaměřené na protinožce, a to konkrétně na cestování, práci a studium v Austrálii. Cílem přednášky je podat vám co nejvíce informací tak, abyste si mohli vytvořit o pobytech v Austrálii konkrétní představu. Dozvíte se zde o možnostech a podmínkách studia, destinacích, vyřizování víz, práci a pracovních příležitostech, ubytování a cestování. Zabývat se budeme také postupem při vyřizování pobytů, službami před odletem a během pobytu.

V závěru přednášek proběhne o studiu v Austrálii diskuze. V průběhu této diskuze se více zaměříme na nejčastěji diskutované oblasti z přednášky, a to výběr nejlepší školy a destinace, vyřizování víza a ubytování nebo cestování.

Nemáte čas nebo není Austrálie Vaší příští zastávkou?

Pokud se v uvedených termínech nemůžete na přednášku dostavit, ale přesto byste chtěli získat bližší informace o tom, jaká je práce či studium v Austrálii, přijďte na některou z poboček STUDYLINE a vše potřebné se dozvíte tam. Navštívit můžete samozřejmě také specializované webové stránky agentury www.Australie-studium.cz, které disponují velmi širokou nabídkou jazykových i odborných kurzů, zajistí vám asistenční služby před odjezdem, ale i během pobytu v Austrálii. Pokud Austrálie není správná destinace pro vás, navštivte náš web www.Studyline.cz, na kterém najdete informace o všech našich programech:

  • Austrálie – studium, práce, cestování, víza, letenky
  • jazykové kurzy v zahraničí – pro děti a mládež, dospělé, manažery, učitele a seniory
  • střední školy a univerzity v zahraničí
  • au pair pobyty v USA a Evropě
  • pracovní programy v zahraničí
  • letenky
  • cestovní pojištění
  • slevové karty ISIC, IYTC a ITIC
  • vrácení daní

Vstup zdarma pro širokou veřejnost je samozřejmostí, tak neváhejte a přijďte! Rádi se s vámi podělíme o zkušenosti a zážitky, které nám studium v Austrálii přineslo.

Těšíme se na vás! Tým agentury STUDYLINE