Přátelská Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická TUL

24. 4. 2023 | Inspirace

Do 30. dubna si můžete podat přihlášku na největší fakultu Technické univerzity v Liberci, Fakultu přírodovědně-humanitní a pedagogickou (FP TUL). Nabízí celou řadu učitelských i neučitelských studijních programů, a to v přátelském, neanonymním prostředí.

IMG_5139

Co můžete studovat na FP TUL

Pokud se chcete stát učitelem 21. století, můžete si vybrat z nabídky kombinovaných programů se zaměřením na vzdělávání. Ty vám umožní získat nezbytné znalosti a dovednosti, které budete potřebovat pro úspěšnou kariéru v oblasti vzdělávání, v rámci volitelných předmětů se navíc naučíte využívat moderní technologie ve výuce a také se seznámíte s novými výukovými metodami, které reflektují současnou moderní společnost.

Kromě pedagogických oborů nabízí Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická TUL i další humanitní a přírodovědní oborů, například matematiku, historii, bioinženýrství, sport, českou filologii nebo sociální práce. Jistě tu najdete ten správný studijní program pro své zájmy a cíle.

Student life na FP TUL

FP TUL nabízí nejen kvalitní vzdělání, ale samozřejmě také možnost stravování ve školní menze v univerzitním kampusu a ubytování na vyhlášených kolejích Harcov s parádním výhledem na Ještěd, obzvlášť ze střešních teras.

V blízkosti univerzity také najdete hromadu možností pro sportovní a kulturní vyžití. Liberec je moderní město, kde se vždy najde něco zajímavého k vidění a prožití a městskou dopravou dojedete až na sjezdovku. Skvělá je i místní kávová a gastro kultura s řadou oceňovaných podniků. A pokud máte rádi přírodu, tak si jistě zamilujete blízké Jizerské hory, které lákají k výletům i zimním sportům.

Nebojíme se moderních technologií. Tento článek nám pomohla napsat umělá inteligence Chat GPT.

 

Další články k tématu