Studujte při práci. Získáte znalosti, kontakty a zároveň i potřebnou praxi!

16. 9. 2013 | PR články

Chtěli byste získat lepší pracovní pozici, ale nemáte čas chodit několikrát týdně do školy? Bojíte se, že i s vysokoškolským titulem neseženete bez praxe dobrou práci? Zvolte kombinovanou formu vysokoškolského studia! Díky kvalitnímu vzdělání získáte potřebné vědomostmi, schopnostmi i dovednostmi a zároveň vám zůstane dostatek času pro vlastní praxi a profesní rozvoj. Navíc potkáte spoustu zajímavých lidí pro možnou obchodní i pracovní spolupráci.

Například studenti na NEWTON University, nejlépe hodnocené soukromé VŠ v České republice posledních dvou let, nedají na kombinované studium dopustit. „Nové poznatky ze studia jsem ihned úspěšně aplikoval do své podnikatelské praxe,“ potvrzuje úspěšný absolvent kombinované formy studijního oboru Globální podnikání a management Pavel Špaček, který díky vhodnému časovému uspořádání výuky zvládal svou práci portfolio manažera ve společnosti Focus Equity i úspěšné obchodování na burze.

Kombinované studium přináší i další výhody: usnadní kariérní postup, může výrazně pomoci k oživení stagnujícího podnikání, či doplní odborné vědomosti a dovednosti pro vaši stávající pozici. Peter Staško se během studia na této škole vypracoval z řadového zaměstnance až na ředitele mezinárodní společnosti: „Vždy jsem věděl, co chci, ale nevěděl jsem, jak toho dosáhnout. A právě vysoká škola NEWTON College mi pomohla najít způsoby, jak dosáhnout svých cílů.“ Nyní již úspěšný podnikatel Vít Haratek dodává: „Získal jsem znalosti z businessu, managementu a marketingu, které považuji za základní výbavu člověka, který chce v dnešním vysoce konkurenčním světě uspět. Na NEWTONu se mi líbila obohacující různorodost názorů. Možnost, že člověk přijde do diskuze, která ho posune dál.“

třída

Rozvrh studia je vhodně přizpůsoben pracovnímu vytížení studentů. Na zmíněné NEWTON University navštěvují studenti učebny osmkrát ročně v rámci dvou a půldenních soustředění od pátečního odpoledne do neděle. U magisterského studia je to pak třikrát až šestkrát za semestr. Finančně se ale přitom nejedná o žádné závratné sumy: cena je srovnatelná s jazykovými školami a studium je navíc daňově uznatelným nákladem.

Hledejte vzdělání s důrazem na praxi!

Přijatelná cena ale neznamená, že by se to projevilo na kvalitě vzdělání. „Našimi přednášejícími jsou vysoce renomovaní odborníci s dlouholetými praktickými zkušenostmi,“ upozorňuje prorektor pro vzdělávací činnost NEWTON College prof. Petr Němeček. „Přednáší u nás například viceguvernér České národní banky prof. Vladimír Tomšík, jeden z nejlepších českých koučů Ing. Milan Bobek, MSc. nebo kreativní ředitel úspěšné reklamní agentury Karel Novotný, přední odborník na firemní značky v České republice. Mezi pravidelné hosty patří i významné osobnosti českého businessu – např. Stanislav Bernard, Radim Jančura, Tomáš Sedláček, Michael Rostock–Poplar, Dan Ťok a mnozí další.“

Když škola vhodně prováže teorii s praxí, úspěšně boří mýty o nepotřebném memorování nevyužitelných informací v dalším životě. Proto se ve výuce na kombinovaném studiu nejlépe hodnocené soukromé vysoké školy v Česku setkáte s řešením konkrétních firemních problémů, rozvojem manažerských znalostí i dovedností s důrazem na praktický výcvik a nechybí ani moderní interaktivní metody výuky. „Základním principem i klíčem k úspěchu jsou u nás malé studijní skupiny s výrazným zapojením studentů, propojení firemní praxe s výukou a organizační kultura podporující otevřenou komunikaci všemi směry,“ vysvětluje rektor NEWTON University MUDr. Jan Mojžíš.

Přijímací řízení do kombinovaného studia probíhá do konce září, takže je nejvyšší čas se rozhodnout, jakým směrem se vydat!