Přijímačky nanečisto: TSP MU (27.4. a 28.4.) a MAT VŠE (11.5. a 12.5.)

22. 3. 2013 | PR články

Chystáte se na testy studijních předpokladů Masarykovy univerzity (TSP MU)? Nebo na testy z matematiky VŠE? Zajímá vás, jak dopadnete ve srovnání se stovkami ostatních uchazečů ještě před ostrými testy? Potřebujete dopilovat taktiku, která Vás dostane na vysněný obor? Pak právě Vám jsou určeny akce Simulace TSP MU (přijímačky nanečisto) a Simulace Matematika pro VŠE (přijímačky nanečisto).

Kdo prošel testy naostro, ten ví, jak důležité je zvolit správnou taktiku řešení. Uchazeči, kteří již mají přijímačky za sebou, mnohdy přiznávají, že by dnes postupovali jinak. Zvolili by jiné pořadí úloh, více by vynechávali úlohy a spíše se zaměřili na určité typy úloh v některých subtestech. Řada neúspěšných uchazečů může potvrdit, že problémem nebyly nedostatečné znalosti, nýbrž špatná či žádná taktika řešení.

Přemýšlet o správné taktice při testu naostro je ale pozdě. Doma ani na přípravných kurzech však vhodnou taktiku nelze nacvičit již proto, že uchazeč nemá možnost konfrontovat své výsledky se stovkami ostatních. Tato východiska stála u zrodu akce Simulace TSP MU (přijímačky nanečisto). Na akci se sejde najednou několik stovek neznámých lidí, kteří se připravovali z nejrůznějších materiálů, v nejrůznějších kurzech, cítí se být konkurenty a napíší si test, jehož zadání nebylo nikomu z nich předem známé. Nastane situace, která věrně napodobuje testování naostro.

V akci Simulace TSP MU (přijímačky nanečisto) resp. Simulace MAT VŠE (přijímačky nanečisto) však nejde jen o napsání testu a srovnání s ostatními uchazeči. Obsahem akce je též analýza a výklad řešení jednotlivých úloh z testu a opakování klíčových partií (např. výrokové logiky pro analytické myšlení v TSP MU). Jde tedy zčásti o přípravu na poslední chvíli…

Akce probíhá v Brně a Praze 27.4. a v Bratislavě 28.4. tzn. přesně týden před ostrými TSP MU.

Použité testy vycházejí z důkladné analýzy obsahu ostrých testů, avšak neobsahují stejné úlohy. Test je originální a tudíž nezvýhodňuje uchazeče, kteří „našprtali“ dříve použité testy. Uchazeč získá jednak bodové skóre a dále percentil, který v rámci velké skupiny lidí poskytne mnohem přesnější představu o výkonu dotyčného studenta.

Simulace TSP MU (přijímačky nanečisto) jsou standardní součástí přípravných kurzů TSP MU agentury Kurzy-Fido.cz. Její absolventi je získají bezplatně.

Cena akce Simulace TSP MU (přijímačky nanečisto) je 480 Kč. Testování i s výkladem řešení a opakováním trvá 8 vyučovacích hodin. Součástí je bohatá sada doplňkových materiálů. Cena je na dnešní poměry skutečně příznivá, neboť odpovídá 60 Kč za jednu vyučovací hodinu. Přihlášení na akci je jednoduché – prostřednictvím webového formuláře.

Podobnou službu nabízí agentura Kurzy-Fido.cz i těm, kteří se hlásí na VŠE. Přihlásit se můžete na 11.5. do Prahy a Brna, nebo na 12. 5. do Bratislavy. Cena akce je pouhých 299 Kč.

Nezanedbejte koncovku a nasbírejte zkušenosti, které jinak získat nelze! Zopakujte si potřebné znalosti a ve finále uspějte!