StudentskaRoadshow.cz přijíždí do Prahy na ČVUT! Již v úterý 6. listopadu 2012 a moderovat bude Ruda z Ostravy!

15. 10. 2012 | PR články

Již v úterý se na ČVUT v Praze uskuteční StudentskaRoad­show.cz! Akce zaměřená na novinky ze světa IT, počítačů a počítačových her! Setkat se budete moci se zástupci světových IT firem, jako jsou třeba HP nebo nVidia! Bude pro Vás připraveno plno cool přednášek z praxe od předních odborníků a také například turnaj v závodní počítačové hře Trackmania Nations na herních kompech HP Pavilion! Nejlepší jezdec celé roadshow vyhraje nadupaný herní počítač HP Pavilion! Díky této akci navíc studenti mohou také ušetřit. Stačí využít speciálních slev na odkazu www.hpmarket.cz/isic

Všichni, kteří se přijdou podívat na StudentskaRoad­show.cz v úterý 6.11. na ČVUT do Přednáškového sálu 309, dostanou zdarma energeťák Big Shock! a chipsy Pringles. Na akci ovšem budete moci vyhrát skutečně luxusní ceny. Kdokoliv, kdo se zúčastní alespoň jedné přednášky, bude moci vyhrát noťas HP Pavilion m6, multifunkční úspornou tiskárnu HP Deskjet anebo lístky na finále Davis Cupu!

Přihlaš se do FaceBook události k úterní akci na VŠB Ostrava a budeš mít dvojnásobnou šanci na výhru stylového noťasu HP Pavilion m6! Svou účast si zaklikni na FaceBook události a pozvi taky své kámoše! Akci bude moderovat Ruda z Ostravy!

Nezapomeňte: ČVUT v Praze, fakulta FEL, úterý 6.11. v přednáš­kovém sále 309 od 15:00! Odneste si nový noťas, vyhrajte lístky na Davis Cup anebo se setkejte s předními odborníky z IT! Více informací a harmonogram přednášek najdeš na: StudentskaRoad­show.cz A hlavně se potkáte s Rudou z Ostravy!