Bankovní institut vysoká škola -soukromá vysoká škola s dlouholetou tradicí

1. 4. 2012 | PR články

Bankovní institut vysoká škola (BIVŠ) nabízí českým i zahraničním studentům vzdělání na vysoké úrovni. Je jednou z nejdéle působících soukromých vysokých škol v České republice. Více než 400 vysokoškolských pedagogů a 5500 studentů se podílí na budování kvalitního prostředí vysoké školy.

Studenti si mohou vybrat z 11 studijních oborů zaměřených na bankovní sféru, ale také na ekonomiku a management, informační technologie, oceňování majetku, pojišťovnictví či právo. K netradičním oborům se řadí Ekonomika a management zdravotních a sociálních služeb nebo Bankovní management, vyučovaný v češtině aruštině. Jako volitelný předmět škola nabízí i výuku golfové hry, pro kterou je v sídle školy k dispozici golfový simulátor.

Bankovní institut vysoká škola poskytuje svým studentům kvalitní zázemí moderní akademické instituce. Pod jednou střechou mají k dispozici stravování, knihovnu, studovnu a moderně vybavené učebny. Kromě toho se zde nachází moderní aula, bar, fitcentrum a celý objekt školy je bezbariérový. Bankovní institut připravuje pro své studenty řadu motivačních programů jako je například akce „Studuj a vyhraj rok zdarma!“ či „Soutěž o nejlepší studentskou práci“. Velice oblíbené jsou také studentské party „BIVŠ PARTY“.

Nabídku konkrétních oborů a dalších informací o studiu naleznete na www.bivs.cz.