Nestačí vám bakalář? Pokračujte ve studiu na Vysoké škole Newton

12. 5. 2024 | PR články

Magisterské studium na Newton UniversityProč po bakaláři pokračovat v navazujícím magisterském studiu na NEWTON University?

Kvalita vzdělání

NEWTON University si získala pověst špičkové instituce poskytující kvalitní vzdělání na všech úrovních studia. Pokračování ve studiu na této vysoké škole vám umožní těžit z bohatých zkušeností pedagogů a odborníků z praxe, kteří předávání svých zkušeností považují za poslání. Vybrat si můžete také ze široké nabídky kurzů a výcviků, které vám pomohou rozvinout vaše osobní a profesní dovednosti. Zjistit, kde jsou vaše možnosti a limity můžete například v rámci výcviku X-tream management nebo se naopak naučit efektivně relaxovat díky Mentálním lázním. A je toho daleko více.

Flexibilita studia

NEWTON University nabízí širokou škálu programů jak v prezenční, tak v dálkové – kombinované formě studia. To vám umožní přizpůsobit si studium svému pracovnímu a osobnímu životu. Bez ohledu na to, zda preferujete tradiční prezenční výuku nebo dálkové studium, na NEWTONu najdete program, který vyhovuje vašim potřebám a zájmům. Můžete si vybrat ze dvou nabízených titulů – inženýr nebo magistr.

Magisterské studium na Newton University

Inovativní přístup

NEWTON University je známá svým inovativním přístupem k vzdělávání a výzkumu. Pokračování ve studiu na této vysoké škole vám poskytne přístup k nejnovějším poznatkům a technologiím ve vašem oboru, což vám umožní udržet krok s rychle se měnícím světem a získat konkurenční výhodu na trhu práce. Například využití AI je běžnou součástí studia a vítaným pomocníkem. Moderní vybavení školy, pokrokoví lektoři, předměty, které reflektují rychlý technologický vývoj, to je NEWTON. A za zmínku určitě stojí také individuální přístup. Tady nebudete jen číslo v seznamu. Získáte přístup ke špičkovým expertům, kteří vám rádi věnují svůj čas.

Podpora kariérního rozvoje

Tato opakovaně nejlépe hodnocená soukromá vysoká škola poskytuje komplexní podporu svým studentům při rozjezdu jejich kariéry. Od kariérního poradenství a mentorství, až po stáže a možnosti zapojení se do výzkumných projektů. Pomůže vám budovat silnou a konkurenceschopnou kariéru po absolutoriu i během studia. Škola spolupracuje se zajímavými partnerskými firmami, kde mají její studenti dveře vždy otevřené. A to díky dobré pověsti a dovednostem, které během studia získávají, a o kterých už se na pracovní trhu velmi dobře ví.

Mezinárodní prostředí:

I díky svému anglickému programu GBM, který, jak věříme, bude brzy dostupný nejen v bakalářském, ale také v magisterském programu, přitahuje NEWTON studenty z celého světa a nabízí bohaté mezinárodní prostředí. To vám umožní rozšířit své obzory a navázat cenné kontakty a přátelství s lidmi z různých kultur a zemí.

Navíc budete mít možnost vycestovat v rámci programu Erasmus do desítek zemí v Evropě i mimo ni. A to je zkušenost k nezaplacení.

Magisterské studium na Newton University

Pomoc s rozjezdem podnikání

Pokud svou budoucnost vidíte ve vlastním businessu, pak je NEWTON škola přesně pro vás. Stačí mít dobrý nápad a chuť se do něj pustit. S jeho zdokonalením vám pomůže NEWTON Business Accelerator, kde pod vedením zkušených mentorů vyřešíte všechny podstatné otázky spojené s rozjezdem podnikání. A to není vše. Jako jediná vysoká škola nabízí NEWTON také možnost financování vašich plánů. Má totiž vlastní Angel Fund, který vám poskytne vstupní investici až 500 000 Kč za velmi výhodných podmínek. V případě, že je váš projekt skutečně zajímavý, umí nabídnout i pomoc dalších investorů.

Ještě váháte? Podívejte se na stánky newton.university a určitě budete mít jasno.

Další články k tématu

Sedm důvodů, proč studovat vysokou školu

Studovat či nestudovat? Tuto otázku si klade nejeden absolvent střední školy. Na jednu stranu je lákavé vyrazit “do světa”, začít vydělávat, osamostatnit se a rozjet kariéru, ale… je tu spousta důvodů, proč to neudělat a jít na vysokou. Pokud vás žádný nenapadá, možná vás inspiruje následujících 7 bodů. A určitě by se daly vymyslet i […]

číst více

Studijní plány: Skončit magistrem nebo pokračovat na doktorát?

Úspěšně jste zakončili magisterské studium a přemýšlíte co dál? Rozhodování může být složité, obzvlášť pokud nemáte představu, jak by měla vypadat vaše budoucí kariéra. Můžete se vydat rovnou na pracovní trh, anebo dál studovat a získat titul PhD. Obojí má své pro i proti. Magisterské studium Magisterské studium zpravidla trvá dva roky, přičemž na českých […]

číst více

Vidíte se jako budoucí podnikatel? Pak studujte na Newton University

NEWTON University připravuje své studenty na skutečný svět businessu. Ať už se vidí jako úspěšní manažeři nebo mají vizi vlastního podniku. Jako jediná škola se zaměřuje na podporu a rozvoj budoucích podnikatelů, kteří mají touhu převést své nápady do úspěšných podnikatelských projektů. Tato vysoká škola nabízí širokou škálu zdrojů, programů a podpůrných služeb, které studentům […]

číst více