Nabídka studia profesních programů je čím dál širší

26. 11. 2017 | PR články

Kdo se chce v dnešní době vzdělávat, má tisíce možností. Internet je plný materiálů a online kurzů, pořídit se dá spousta knížek a přibývá také programů postgraduálního studia. Ty jsou zaměřené speciálně na pracující lidi, takže nedostatek času je jen výmluvou.

Z:\0_MARKETING\Fotografie+video_vše\Zápis ke studiu_21.9.2017\Foto Zápis UPPV+EBS 20170921 1280px pro FB\AV0A7876.jpg
V poslední době je populární zejména studium profesně vzdělávacích programů MBA, LL.M., MSc., MPA atpod., které u nás nabízí mnoho institucí. Tyto programy jsou určeny především lidem, kteří mají motivaci se neustále zlepšovat, růst a posouvat svoji kariéru stále výše. Pokud Vás během studia povedou zkušení lektoři s profesionálním přístupem, obohatí Vás studium těchto programů nejen o titul za jménem, ale hlavně i o zcela nové, nečekané obzory. Pro Vás, kteří patříte mezi lidi, kteří do školy neradi dochází, nebo jen prostě nemáte čas, je pro Vás ideální volbou program MBA General Management, který nabízí za velice lukrativní cenu 80.000,- Kč bez DPH instituce Ústav práva a právní vědy. Důvodem této bezkonkurenční ceny je, že na rozdíl od ostatních programů, které nabízí, se zde nenavštěvuje škola, a studuje se pouze formou samostudia a psaním postupových prací, tzv. „by publication“.

Jsou i jiné programy, než všeobecně známé MBA

Kdo se o manažerské studium zajímá, ví, že nekončí pouhým MBA. Existuje i BBA (Bachelor of Business Administration), což je nižší stupeň a DBA (Doctor of Business Administration), to je naopak nejvyšší forma tohoto typu vzdělání. Některé vzdělávací instituce pak nabízí ještě postgraduální studium programů LL.B., LL.M. a LL.D. (Bachelor of Laws, Master of Law a Doctor of Law). Ty jsou, jak již plyne z anglického názvu, zaměřeny zejména na právo.

Z:\0_MARKETING\Fotografie+video_vše\FOTO_BROŽKOVÁ_2015\Koláček_FOTO\Foto\Full PNG\Still0820_00043.png

Například Ústav práva a právní vědy má ještě širší nabídku programů. Můžeme uvést program MPA (Master of Public Administration), ten je určen zejména pracovníkům veřejné správy, dalším programem je program MSc. (Master of Science), který je určen především absolventům bakalářského či magisterského stupně vysokoškolského vzdělání bez větší manažerské praxe, jejichž cílem je prohloubení praktických znalosti v oblasti jejich oboru, kterou si mohou díky širokému výběru předmětů sami přesně řídit.

Studium může kompletně změnit Vaši kariéru

Všechny výše uvedené manažerské profesní programy mají jedno společné. Více než na teoretické znalosti jsou zaměřené na praktické dovednosti. Místo známkování testů a prací studenti na společných seminářích (tematických setkáních) řeší s lektory výhradně pracovní problémy a možné řešení jejich nedostatků. Lektoři se tak stávají spíš jejich partnery a kolegy. Velkou výhodou je přátelská atmosféra panující jak mezi lektory, tak studenty navzájem.

Z:\0_MARKETING\Fotografie+video_vše\FOTO_BROŽKOVÁ_2015\Koláček_FOTO\Foto\Full PNG\Still0820_00072.png

Nezřídka se stává, že někdo během studia narazí na člověka, s nímž dále spolupracuje. Drtivé většině absolventů těchto programů se podaří získat lepší finanční ohodnocení nebo rovnou dostat zajímavější práci. Stávají se z nich vrcholoví manažeři v malých, středních, ale i nadnárodních firmách. Absolventi programu na Ústavu práva a právní vědy odchází například ke společnostem ČSOB, Oracle, Česká spořitelna, ČEZ, Škoda auto, Kofola apod.

Z:\0_MARKETING\Fotografie+video_vše\Zápis ke studiu_21.9.2017\Foto Zápis UPPV+EBS 20170921 1280px pro FB\AV0A7827.jpg

Den otevřených dveří na Ústavu práva

Pokud přemýšlíte o studiu na Ústavu práva a právní vědy a chcete školu poznat osobně, popřípadě si rovnou prohlédnout výukové prostory, můžete se dostavit na Den otevřených dveří, který pořádá 13. 12. 2017.

Na Dni otevřených dveří Vás budou očekávat lidé z vedení školy, kteří Vám rádi odpoví vaše dotazy ohledně studia. Jestliže Vám nevyhovuje termín, zavolejte a domluvte si individuální schůzku. Kromě malého občerstvení pro Vás budou připraveny materiály obsahující informace o studiu a dárek v podobě souboru fejetonů ze soudní síně.

Na Vaší návštěvu se budou těšit!

PR článek